Tulpjes Corsages vanaf € 2,15 per stuk

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tulpjes Vraag informatie aan
Landelijk

Tulpjes trouwcorsages speciaal op maat gemaakt voor jullie bruiloft. Zelf samen te stellen in elke kleurcombinatie. Een mooie blijvende herinnering..

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. De dag waar je samen zo lang naar uit hebt gekeken. Een bijzonder feest waar je nog vaak aan terug zal denken. Daarom ben je op zoek naar iets unieks en persoonlijks; iets blijvends. Tulpjes trouwcorsages zijn gemaakt van stof. Een trouwcorsage van echte bloemen kunnen verwelken, maar een Tulpjes corsage blijft altijd goed en stralend. Op deze manier vormt het een blijvende herinnering voor jezelf en jullie bruiloftgasten.

Tulpjes trouwcorsages kun je zelf samenstellen in elke kleurcombinatie. Kies bijvoorbeeld de kleur van de trouwjurk, het trouwboeket of een kleur die centraal staat tijdens jullie bruiloft. We kunnen ook enkele grote tulpen maken, zodat je deze in het bruidsboeket kunt verwerken. Of heb je al eens gedacht aan kleinere corsages voor de bruidsmeisjes? Trouwen jullie in het buitenland? Dan zijn de tulpjes in de kleuren van de vlag van het land waar je trouwt super leuk. Misschien valt deze zomer een belangrijke sportdag van de Olympische Spelen, op de dag dat jullie trouwen. Hoe leuk is het om dit te verwerken in jullie belangrijke dag? Tulpjes zijn bekend van het TV-programma "Ik hou van Holland". De kleuren rood-wit-blauw en oranje zijn dus ook direct leverbaar en altijd op voorraad.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Willy

Op 21 sep 2020

Yeah, bedankt voor de verrassing! Met Koningsdag zal ik ze zeker opspelden

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation