Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Troubadour Lucas Florent Muzikaal vermaak op middeleeuwse wijze!

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Troubadour Lucas Florent Vraag informatie aan
Dhr. Lucas Florent
Landelijk

Je bruiloft tot een onvergetelijke beleving maken

Wat is er méér romantisch dan toegezongen worden door een troubadour wanneer je elkaar net het jawoord hebt gegeven? Live muziek zorgt op verschillende momenten van de bruiloft voor de juiste sfeer.

Aandacht & Verbinding tussen de gasten

Of je nu op zoek bent naar een warm onthaal, de kers op taart tijdens het diner of een spraakmakend avondfeest. Voor al deze momenten kan ik zorgen voor een unieke muzikale invulling.  Spelend met gitaarluit, kazou en stemmen breng ik ludieke verhalen en warme liederen tussen de gasten . Zo is er aandacht voor iedereen en ontstaat er verbinding tussen de gasten.

Spraakmakend feest

Doordat ik op de meest uiteenlopende bruiloften speel, voel ik goed aan wat jullie gasten prettig vinden om te horen. Slechts één oogopslag die mijn blik doorkruist is voldoende om een passend lied ten gehore te brengen. Een avond heeft een kop en een staart, evenals mijn optredens. Ik bouw de avond bijvoorbeeld op met verhalende liederen en kan de avond afsluiten met lekkere meezingers. Dit kan ik alleen of met extra muzikanten en vermaak. Zo wordt jullie bruiloft wel héél compleet!

- Géén zorgen over muzikale invulling op je feest.

- Échte verbinding tussen de gasten.

- Muzikale aandacht voor iedereen.

- Een extra sfeer, waar iedereen lang over zal napraten.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frank

Op 05 sep 2022

Lucas, jij hebt ons feest in kasteel De Essenburgh een heel bijzonder tintje gegeven!! Je hebt je zeer goed ingeleefd in wat we je vertelden. Wat hebben we gelachen, hard meegezongen en genoten van je verhalen. Je bent een topper!! Ik weet zeker dat hier nog jaren over gepraat gaat worden in de vriendenkring.

Melissa

Op 22 sep 2021

Het troubadours trio was een geweldige aanvulling voor onze bruiloft. Jullie voelden de sfeer goed aan en speelden daar mooi op in. Alle gasten waren weg van jullie!

Christa en Ron

Op 03 sep 2020

Bedankt voor een onvergetelijke sfeer die je gebracht hebt op onze huwelijksdag op. Op je site heb je het over verbinden: dit is dus precies wat er gebeurt als je aan het spelen bent. Iedereen raakt enthousiast en de sfeer wordt alleen maar losser. Nogmaals bedankt voor een perfect geslaagde avond.

Ruud en Stephanie

Op 03 sep 2020

Wij hebben genoten van onze trouwdag. 's Avonds in Stadsherberg de Mol hing een geweldige sfeer en dat is voor een groot deel aan jou te danken! Extra bijzonder vinden wij dat je The Riddle bij ons kwam spelen. Dat pakte mooi uit en was een super leuke verrassing voor ons, 100x dank daarvoor! ​​​

Ingo

Op 03 sep 2020

Troubadour Lucas en Hieronymus den Fluitspeler hebben voor geweldig entertainment gezorgd tijdens onze bruiloft. Jong en oud hebben ze vermaakt. Kortom ze zijn in 1 woord fantastisch!'' ​

Corrie

Op 02 sep 2019

Wat een geweldig feest heb je ons bezorgd Lucas...jammer dat de tijd zo snel ging maar alle bezoekers waren helemaal onder de indruk. Dank je wel voor je bijdrage en we hopen tot ziens.

Nico

Op 29 aug 2018

Top top top. Gezellig en een heel goed inlevingsvermogen . Maakt een feest compleet af

Ingo & Jetty

Op 28 aug 2018

Troubadour Lucas en Hieronymus den Fluitspeler hebben voor geweldig entertainment gezorgd tijdens onze bruiloft. Jong en oud hebben ze vermaakt. Kortom ze zijn in 1 woord fantastisch!

Maarten & Joline

Op 10 jul 2018

Om onze bruiloft op Slot Loevestein extra speciaal te maken, waren we opzoek gegaan naar een troubadour. Troubadour Lucas Florent was echt een schot in de roos! Met zijn zeer muzikale, vrolijke en humoristische optreden was hij zonder meer de smaakmaker van de avond. Het was geweldig! En daar waren we het allemaal over eens.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation