The Wedding Whizz Your Wedding My Expertise

The Wedding Whizz Vraag informatie aan
Brunssummerstraat 65
6451CR Schinveld

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk

Hoe ziet jouw perfecte trouwdag eruit? Waar vind je je ideale locatie voor het feest?

Je wilt vast ook catering, muziek, kleding, ringen en gasten kortom er moet veel geregeld worden.… en o ja, jullie werk en huishouden gaan ondertussen gewoon door. Schakel mij in om mee te denken en een of meerdere onderdelen te regelen voor jullie. En hou hiermee qualitytime over voor alle voorpret… en elkaar natuurlijk. Je voelt het aan alles: dit wordt jullie dag waar je nog lang met een big smile aan terugdenkt!

Your wedding, My expertise’ is waar ik voor sta, wat mij blij maakt en waar ik goed in ben. Ik gun en garandeer jullie een zorgeloze voorbereiding en organisatie van jullie huwelijk. Dankzij mijn ruime ervaring en een enorm netwerk is geen huwelijk te groot.

Een prachtlocatie, catering, entertainment of ceremoniemeester. Welke expertise heb jij nodig? Ik bespreek de opties graag open en eerlijk onder het genot van een lekker kopje koffie.

Met mijn oog voor detail en beleving weet je nu al dat de organisatie perfect is en je gasten nog lang zullen nagenieten van jouw event of jouw dag. 

hieronder beschrijf ik in het kort wat ik voor jullie kan betekenen;

Trouwadviseur

Graag help ik jullie bij de organisatie van jullie huwelijk zonder dat jullie de touwtjes uit handen hoeven te geven. Met mijn tips en adviezen kunnen jullie weer vooruit en de juiste keuzes maken.

Welke locatie past er wel of niet bij mijn wensen?

Welke leveranciers gaan we aannemen gelet op jullie budget?

Wie wordt er wel of niet uitgenodigd en is dat alleen voor het feest of de hele dag?

Gebruiken jullie een thema? wat is dan de juiste decoratie en setting past dan het beste?

Het belangrijkste is natuurlijk de dagindeling en een draariboek, wat moet daarin in staan?

Ceremoniemeester

Goed je organiseert een speciale dag en natuurlijk willen je vrienden en familie graag zorgden dat de dagindeling die in jullie hoofd zit tot in de puntjes is verzorgd. Maar waarom zou je dan doen? Hoe fijn is het als écht iedereen kan meedoen en kan genieten van deze mooie dag. Niemand heeft namelijk omkijken naar de dagindeling en al het geregel! Laat de organisatie en je zorgen met een gerust hart over aan mij. Alles in één hand geeft je rust en vertrouwen.

Weddingplanner

Als weddingplanner sta ik jullie bij in de voorbereiding als trouwadviseur maar neem ik ook de hele organisatie op me. Samen plannen we jullie mooiste dag tot in de kleinste details. Het enige wat jullie zelf moeten doen is genieten van alle voorpret die de voorbereiding met zich meebrengt want ik doe al het geregel. Om jullie dag helemaal tot een succes te maken ben ik er op jullie dag ook bij als ceremmoniemeester (als jullie dat willen) om er voor te zorgen dat alles ook zo zal verlopen zoals we dat samen bedacht hebben.

Zijn Quality-time en voorpret een must ? 

laat dan vrijblijvend een bericht achter en ik neem graag contact met jullie op!

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor The Wedding Whizz
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation