The 1:1 Diet met Sandra de Groot Als je goed voor jezelf zorgt, dan straal je dat uit. Gun het jezelf.

The 1:1 Diet met Sandra de Groot Vraag informatie aan
Ottolaan 14A
9207 JR Drachten

Wil je weer lekker in je vel zitten? Je lichamelijk en geestelijk energiek en fit voelen? Dan help ik je graag!

Mijn naam is Sandra de Groot en ik woon met mijn partner in de omgeving van Drachten.

Zal ik je eerst vertellen hoe ik bij The 1:1 Diet kwam?

Al ruim een jaar had ik te kampen met een burn-out en zat dus helemaal niet lekker in m’n vel. Ik werd dikker en dikker. Zelfs de paarden interesseerden me niet meer, laat staan paardrijden zelf. Daar kwam ook bij dat ik amper nog in het zadel paste. Twee consulenten die ik ken, attendeerden mij op de actie die via Libelle liep. 3 Maanden afvallen met 1 op 1 begeleiding van een consulent. Nou, die actie kwam precies op tijd. Na 3 weken voelde ik al verandering en kon ik weer makkelijker bewegen en dus lekker naar buiten gaan en m’n hoofd leegmaken. Daarnaast kom je met dit dieet van je suikerverslaving af. En dat gevoel is gewoonweg euforisch!

The 1:1 Diet heeft mij in positieve zin zó goed geholpen (ook geestelijk), dat ik dit anderen ook graag gun. Of het nou om een paar kilo gaat, of tientallen kilo’s: afvallen op deze manier brengt je zoveel! De keuze van juiste voeding werkt op je geestelijke gesteldheid. Je krijgt er echt energie van, lichamelijk en geestelijk!

Ik houd ervan om met mensen samen iets te doen. En als ik jou kan helpen, zodat jij straks ook weer lekker in je vel zit en weer vol energie zit, dan vind ik dat het mooiste wat er is. Ik wil je graag helpen om de juiste mindset te krijgen en je motiveren om vol te houden. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je. Want afvallen, dat doen we samen. En met The 1:1 Diet val je niet alleen af, maar leer je ook een ander eetpatroon aan, waardoor je ook mooi op je streefgewicht blijft en niet terugvalt in oude gewoontes.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor The 1:1 Diet met Sandra de Groot
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation