Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ter Hofte Video Reportages voor elk budget.

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Martijn ter Hofte
Sloetsweg 293
7556 HR Hengelo

Huwelijks reportage

Veel mensen kiezen tegenwoordig om hun trouwdag te laten filmen. Is het niet schitterend als je zo’n bijzondere dag, één van de mooiste dagen uit je leven, later nog eens opnieuw kunt ervaren door bewegende beelden mét geluid?

Ter Hofte Video biedt die mogelijkheid door jullie bruiloft vast te leggen op dvd of blu-ray disc. De gehele dag, alleen de huwelijksvoltrekking of alleen ‘s avonds, wij passen ons geheel aan aan jullie wensen.

Wij streven ernaar zo onopvallend mogelijk te werk te gaan op de bruiloft. Er wordt niets geregisseerd of in scene gezet. Zo verloop de bruiloft spontaan. Wij krijgen van veel bruidsparen dan ook te horen dat ze vaak niet eens doorhadden dat er gefilmd werd.

De beelden die tijdens de bruiloft gemaakt zijn, worden vervolgens op vakkundige wijze gemonteerd. Hierbij wordt ook gelet op de continuïteit, waardoor het lijkt of er meer camera’s aanwezig waren.

De film wordt voorzien van muziek die nauw aansluit op de sfeer van de bruiloft. Ook nummers met een persoonlijke herinnering, zoals de muziek die gedraaid wordt tijdens het tekenen van de huwelijksakte kan in de reportage worden verwerkt.

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rik en Marlies Schouwink

Op 08 feb 2023

Martijn heeft een erg mooie rapportage gemaakt van onze trouwdag. Hij doet zijn werk onopvallend waardoor de foto’s goed tot zijn recht komen

Arjan Kromhof

Op 08 feb 2023

Zeer mooie film van onze trouwdag !

Loes en Laura van Zijll Langhout - Bakker

Op 08 may 2022

Martijn heeft een prachtige film gemaakt van onze trouwdag! Mooie muziek eronder, oog voor detail, alles loopt mooi in elkaar over en precies de sfeer van de dag weergegeven. We hebben de film al regelmatig met veel plezier terug gekeken om de dag nog een keertje te herbeleven. Wij kunnen Ter Hofte Video dan ook van harte aanbevelen!

Montse & Nikos

Op 11 apr 2022

We liked a lot the video and the pictures of our wedding ceremony. He was super friendly and talk to us to know exactly what we wanted. Very professional, quality and fast. We definitely recommend them for your ceremonies.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation