Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tentforce We've got u covered

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tentforce Vraag informatie aan
Dhr. Mickey Ortega
Coolsestraat 69B
3014 LE Rotterdam

Een mooie tent voor je bruiloft

De liefde hangt in de lucht, en niets is romantischer dan een bruiloft. Vraag uzelf eens af: wat is er perfecter dan een bruidstent? Bedenk hoe geweldig het zou zijn om er samen met je geliefden in te ontspannen en al het andere te vergeten. Hoe mooi zou het zijn om te dansen onder de sterren of om uw speciale dag in uw eigen bruiloft tent te vieren. Als specialist in tenten voor bruiloften weten wij precies wat u nodig heeft om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten wij precies wat u nodig heeft om de best mogelijke tent te regelen en kunnen wij elk verzoek van u aan!

Bruiloft tenten specialist

Doordat we al vele bruiloften hebben mogen voorzien van een bruiloft tent weten we van begin tot eind hoe we dit kunnen creëren. Wij voorzien u graag van een bruidstent die perfect aansluit bij uw wensen. U kunt de kleur, grootte, vorm en stijl van de tent kiezen – en of deze al dan niet voorzien is van wanden. Ons ervaren team regelt alles voor u, zodat u zich tijdens deze speciale dag nergens zorgen over hoeft te maken. Zien we uw wensen en aanvraag snel tegemoet? Neem telefonisch contact met ons op of vul uw wensen in via ons offerte formulier.

De voordelen van een bruiloft tent

* Tijdens de bruiloft heeft u beschutting tegen zowel zon als regen;
* Vakkundig en professioneel advies en uitvoering;
* De stretchtent is een echte sfeermaker en decorstuk;
* Uw tent wordt op- en afgebouwd door professionals;
* De beste prijzen!
* Vriendelijk en professionele medewerkers helpen u verder;
* Veiligheid door onze jarenlange ervaring;

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Roger

Op 28 sep 2023

Al vanaf het eerste contact (met Jessin) het gevoel dat Tentforce waarmaakt wat ze beloven, en dat is gebleken. Daarnaast hebben ze hele mooie tenten voor een nette prijs. Wij hebben voor onze bruiloft een 7,5 x 15 meter stretchtent gehuurd en ondanks dat deze het in de drukste periode geplaatst moest worden hebben ze gedaan wat ze beloofd hebben. We wilden graag ontzorgd worden en dat is prima gelukt. Ook degene die het zijn komen plaatsen en ophalen waren hele nette en vriendelijke mensen. Dus zowel de tent als de service was top en maakte dat dit bijdroeg aan voor ons een zeer geslaagde dag.

Johan

Op 28 sep 2023

Ruim 2 weken een heel leuk feest gehad. Met dank aan het weer en de mooie feesttent van Tentforce. Gelukkig op tijd geboekt. Offerte , prijs, plaatsing en afbreken is in goed overleg prima verlopen. Aardige en verzorgde bouwers en prima kwaliteit van licht en tent

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation