Taco Trouwheer Willems Op een zeer persoonlijke wijze verbind ik twee mensen in het huwelijk.

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Taco Trouwheer Willems Vraag informatie aan
Landelijk

TROUWHEER

Als TROUWHEER ga ik een intensief contact aan om zo een ceremonie op maat te kunnen bieden waarin humor, gevoelens, en sfeer de fundamenten zijn. Woorden uitgesproken met mijn stem zijn de woorden die onthouden worden met een glimlach. Een lach die als een echo zal blijven klinken.

ROUWHEER

Op mijn eigen wijze zal ik een ceremonie, bij crematie of begrafenis, op maat bieden die de overledene recht zal doen. Om zo de herinneringen die blijven te kunnen vasthouden. 

CEREMONIEEL

Ook op momenten dat het jawoord niet officieel gegeven wordt, sta ik klaar om met verve een ceremonie te bieden. Denk aan het feit dat er al in een kleine setting, bijvoorbeeld wegens corona-maatregelen reeds eerder gehuwd is. Om zo toch nog een dag van je leven te hebben.

Dit kan dan op iedere gewenste locatie in binnen en buitenland. 

Bezoek ook eens mijn Instagram of facebook pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Petra

Op 04 nov 2020

Een droom Trouwheer die over alles met je meedenkt! Wat een man, wat een mooie speech, wat een lieverd! Als je trouwt.. dan alleen maar met Taco!

Henriette

Op 04 nov 2020

Om nooit te vergeten! Taco een top trouwambtenaar!

Madieke & frank

Op 04 nov 2020

Love is in the air: een dag vol verrassingen! Wij trouwden in het hart van de Covid-19 crisis en dus werd ons huwelijk tot het uiterste minimum beperkt: enkel het bruidspaar, twee getuigen en de trouwambtenaar waren toegestaan. Toen ook deze laatste -nog geen week voor de bruiloft- noodgedwongen afhaakte nam Taco het over. We spraken af bij hem thuis, het was prettig kennismaken en al na een paar minuten zag de dag er volgens hem al helemaal anders uit: “Nee, het is jullie trouwdag en die gaat hier niet onder lijden hoor. We gaan kijken naar wat er wél mag en we gaan hier wat speciaals van maken! Maken jullie je maar geen zorgen daarover, laat het maar aan mij over.” En zo veranderde onze bruiloft van een noodgedwongen korte plechtigheid, met de familie live via de webcam, naar een middagvullend programma waarin we van de ene verrassing naar de andere werden gevoerd. Zo hebben we uiteindelijk op de meest romantische plek van Maastricht, hoog in het topje van de stadhuistoren, met uitzicht over de historische binnenstad ons jawoord mogen geven. De klokken luidden en vervolgens hoorden we beneden een enorm applaus: beneden, op de Markt stonden onze vrienden en collega’s, allemaal op 1,5 meter van elkaar verzameld! In overleg met onze fantastische getuigen, familie en vrienden was er live muziek geregeld, champagne, speeches. En de flamboyante Taco heeft ons natuurlijk tussen de stortvloed van verrassingen door uiteindelijk ook op originele wijze het jawoord ‘ontlokt’. Alles met inachtneming van de wettelijke richtlijnen en afstand, een historische 100% covidproof bruiloft. Maar de afstand was op geen enkel moment voelbaar. Dankjewel Taco dat je ons huwelijk, in deze speciale tijden, samen met onze getuigen, vrienden en familie tot een onvergetelijke dag hebt gemaakt!!

Bram & Miranda

Op 04 nov 2020

Taco zorgt voor een persoonlijke tint tijdens de ceremonie. Hij straalt rust uit en is authentiek. Hij heeft onze dochters weten te inspireren om mee te doen wat het voor ons gezin echt persoonlijk maakte. Taco is een echte “Trouwheer” die elke ceremonie uniek weet te maken.

Mar

Op 06 nov 2018

Een absolute heer, onverbeterlijke romanticus,liefdevol,humoristisch, markant en bijzonder mens

Angie

Op 30 oct 2018

It was such a joy and pleasure working with Taco for our July wedding. He helped make it an incredible day.

Jonna

Op 25 jun 2018

Een fantastisch persoon die jou speciale dag extra speciaal kan maken. Een oprecht en puur persoon die ik iedereen gun als trouwheer. Prachtige woorden en een warm contact met jou als bruidspaar. Wij voelen ons vereerd met zo trouwheer zoals jij!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation