Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Modi Fotografie Jouw herinneringen vastgelegd met liefde voor de liefde

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Modi Fotografie Vraag informatie aan
Mevr. Dionne Moors
Schinnen

Wat leuk, Jullie gaan trouwen

Jij bent op zoek zoek naar de fotograaf voor de jouw bruiloft op een prachtige locatie in Limburg of Noord-Brabant. Op deze pagina vind jij het een en ander aan informatie. Alle informatie die jij nodig hebt om een keuze te maken uit de verschillende opties en bijbehorende pakketten vind je hier.

Kennismakingsgesprek: nadat jullie mijn website hebben bekeken en contact met mij hebben opgenomen gaan we het kennismakingsgesprek plannen. Dit gesprek zal digitaal of bij jullie thuis plaatsvinden. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden rondom het fotograferen van jullie trouwdag. 

Pakketten: aan de hand van jullie wensen bepalen we samen welk pakket het beste past bij jullie bruiloft. Alle pakketten zijn aan te passen aan jullie wensen. Elk pakket kan uitgebreid worden met extra opties om ervoor te zorgen dat deze perfect aansluit bij jullie bruiloft. Ook de bijbehorende fotoboeken kunnen volledig aangepast worden aan jullie wensen. 

Extra opties:                                                                                                                                                                                                                               

  • Pre-wedding shoot
  • Second shooter
  • Extra uren fotografie - 
  • Snelle aanlevering reportage
  • USB inclusief bewaarbox

Upgrade fotoalbum:

  • Formaat trouwalbum
  • Extra spread (2 pagina's)
  • Embossing op kaft
  • Foto op kaft
  • Bewaarbox voor luxe-album                                        

Ben jij benieuwd geworden, wil jij meer informatie? Kijk dan op mijn webiste of vul geheel vrijblijvend het contactformulier in.

Tot snel!

Liefs, Dionne - Modi fotografie

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Thijs & Imre

Op 04 jan 2024

Lieve Dionne, Jij hebt zoveel geduld en passie voor je vak. Je liet ons stralen en genieten op onze mooiste dag. Zelfs het geduld om naar onze dochters te luisteren en ze belangrijk te laten voelen dat ze je mee mochten helpen. Zelfs omdat je ziek was had je een backup geregeld. Maar ben je toch zelf de hele dag aanwezig geweest chapeu. Je zit ook zeker niet stil. Want je zorgt voor een snelle preview.. Heerlijk voor de nieuwsgierig mens. Maar alles foto's waren ook super snel bewerkt. Lieve groetjes Thijs en Imre.

Ezra, Gina en Ilay.

Op 04 jan 2024

Fijne bruidsfotograaf en ook zeer klantvriendelijk, en ook de newborn shoot was erg mooi. wij zijn erg tevreden! Hartelijk bedankt nog namens ons groetjes

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation