Taartendroom Een droom van een bruidstaart!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Taartendroom Vraag informatie aan
Twickeldreef 17
5709 RD Helmond

De perfecte bruidstaart voor jullie trouwdag? 

TaartenDroom laat jullie wens in vervulling gaan!
Een originele creatie voor jullie speciale dag

Jullie houden van elkaar en gaan trouwen. Geweldig! Zo'n mooie dag willen jullie natuurlijk extra feestelijk maken met een prachtige bruidstaart die helemaal samen met jullie en naar jullie wensen is samengesteld. Een bruidstaart die verwoordt wat jullie voelen: puur geluk door een heel speciale verbintenis.

TaartenDroom maakt unieke bruidstaarten

Wij willen niets liever dan jullie een fantastische dag bezorgen. Als we daaraan kunnen bijdragen door het creëren van een bijzondere taart die volledig in stijl is met jullie bruiloft, dan doen we dat graag! Wat jullie wensen ook zijn, wij weten zeker dat we samen tot een prachtig ontwerp kunnen komen. En dat jullie een fantastische bruidstaart mogen aansnijden tijdens jullie bruiloft. 

Een taart met een heerlijke vulling

Natuurlijk willen jullie een bijzondere taart. Een eetbaar kunstwerk dat niet alleen perfect past bij het thema van jullie huwelijksfeest, maar ook nog eens heerlijk smaakt! Omdat iedereen anders is, hebben we een uitgebreide keuze aan smaken voor de vulling. Vaak wordt gekozen voor een heerlijk luxe champagne vulling, maar onze witte crème met vruchten en stukjes chocola is ook niet te versmaden! Liever een andere smaak? Geen probleem! Jullie kunnen altijd kiezen uit meerdere opties tijdens de ontwerp afspraak voor jullie bruidstaart.

TaartenDroom Bruidstaarten

Een geweldige topper en mooie decoraties maken het af

Een bruidstaart is natuurlijk pas echt af als die versierd is met prachtige decoraties en een topper die perfect aansluit bij wat de taart uit moet stralen. Of de taart nu versierd is met prachtige suikerrozen, een handgemaakt bruidspaar of een mooie creatie van fondant, wij zorgen er voor dat het resultaat perfect is. Hebben jullie een geweldig idee voor een mooie topper, breng die dan gerust mee. Wij kunnen een topper voor jullie maken. Maar jullie kunnen bij ons ook kiezen uit leuke kant-en-klare toppers voor de taart.

Een bruidstaart met sweet table, cupcakes of decoratieve bonbons

Hebben jullie gekozen voor een uitgebreid feest of willen jullie de gasten meer bieden dan alleen bruidstaart? Dan kunnen jullie kiezen voor een sweet table: een uitgebreid buffet met heerlijke zoetigheden die niemand kan weerstaan. Vieren jullie je bruiloft overdag en willen jullie in de avond de gasten met iets bijzonder verrassen, dan kunnen jullie ook kiezen voor cupcakes die volledig in stijl van de bruidstaart zijn gemaakt. We creëren zelfs reuzenbonbons met een fondant decoratie. Niet alleen bijzonder, maar ook erg lekker! 

Wat jullie ook willen, wij doen ons uiterste best om jullie onvergetelijke dag extra mooi te maken. Eigenlijk is niets ons te gek. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden voor bruidstaarten!

Wonen jullie in regio Eindhoven? Dit is de regio waar TaartenDroom de meeste creaties levert, maar ook in regio Den Bosch of elders in Nederland worden bruidsparen blij gemaakt met onze creaties.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stef & Sabina

Op 12 sep 2018

Peggy verzorgde de bruidstaart tijdens onze grote dag, en hij was super mooi. Tijdens de eerste kennismaking werden gelijk de ideeën omgezet in een schets zodat we al een beetje een impressie kregen hoe de taart eruit zou gaan zien. Maar hij was boven verwachting mooi en goed op smaak. Heel erg bedankt voor het compleet maken van onze trouwdag. Groetjes Stef en Sabina

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation