Studio Koekepeer Een uniek en origineel Trouwkaartje maak je zelf !!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Studio Koekepeer Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwkaarten en Save The Date kaarten

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Een mooie, maar ook intensieve periode breekt aan... Natuurlijk hoort ook het uitzoeken van een passende trouwkaart of save the date kaart daar bij.

Studio Koekepeer ontwerpt recht vanuit het hart. Vrolijk en passioneel. En we houden van het leven én van een feestje op zijn tijd: Viva la Vida! Dat zie je terug in onze ontwerpen: een vrolijke, kleurrijke collectie maar ook trendy vintage in Studio Koekepeer stijl waar jullie zélf je eigen signatuur in aan kunnen brengen. Met de ontwerp-tool breng je eenvoudig zelf elementen aan of laat je ze juist weg. En je plaatst je eigen teksten en (eventueel) foto's.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marjolein

Op 03 dec 2019

Onze trouwkaarten zijn erg mooi geworden. En wat leuk dat wij ook zelf konden aangeven wat wij op de sluitstickers wilden hebben. Het is een mooi geheel geworden.

Marianne

Op 03 dec 2018

Als ceremoniemeester van de bruiloft van mijn petekind een trouwkaart besteld bij studio koekepeer. We hadden een leuk ontwerp gezien maar die was in het rood. Omdat de bruiloft een winter thema had konden we met de tools de kaart makkelijk in winterkleuren krijgen. Saskia heeft ons geholpen alle kleine details ook aan te passen. De kaarten werden snel geleverd met ruim voldoende enveloppen voor het geval je een schrijf foutje maakt. De kaarten en de service waren top zeker een aanrader

Kim

Op 03 dec 2018

Wij hebben ons geboortekaartje hier gevonden! Super leuk, precies wat we zochten en niet zo alledaags! Op heel veel sites moet je het zelf maar uitzoeken met invullen maar na een mailtje gestuurd te hebben met onze wensen werd het bij jullie voor ons gedaan en we zijn zeer tevreden! Als in augustus ons zoontje of dochtertje geboren word laten we de details nog weten en dan kunnen de prachtige kaartjes deze kant op komen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation