Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Studio Gravin Originele en persoonlijke cadeaus & decoratie!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Studio Gravin Vraag informatie aan
Mevr. Sharon Eilering
Landelijk

Mooie ideeën tot leven zien komen op een natuurproduct als hout, daar word ik heel blij van! Met behulp van een lasergraveer-/lasersnijmachine maak ik de mooiste persoonlijke cadeaus en decoratie. En dat allemaal met heel veel liefde en aandacht.

Je bruiloft is toch wel een van de mooiste momenten in je leven. Een dag waarop je de liefde viert en dit voor altijd vast laat leggen door de camera. Speciaal voor jullie dag hebben we de mooiste bruiloftdecoratie ontworpen. Zo maak je jullie feest helemaal uniek en eigen. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden:

Bewaarbundel Trouwkaarten
Borden
Borrelplank
Bruiloftdecoratie
Enveloppendoos
Gastenboek
Memoryboxen
Boomschijf Ringenplank
Taarttoppers
Tafelnummers
Trouwbedankjes/Cadeaus
Vlaggetjes en Hangers
Welkomstbord

Heb je zelf een mooi idee, of liever een andere tekst of lettertype? Er is heel veel mogelijk en ik denk graag met je mee.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Henriëtte

Op 20 mar 2023

Super blij ben ik met het gepersonaliseerde cadeau van Studio Gravin. Sharon begreep precies wat ik bedoelde, hoe ik het voor me zag en wist het super te vertalen naar een gravure in hout. Heel dankbaar en ik kan het iedereen dan ook aanraden om haar te contacteren wanneer je een bijzonder cadeau wilt geven ❤️ Dank je wel!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation