Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Stretchtent Salland Stretchtenten voor een festival, bruiloft, personeelsfeest, tuinfeest, jubileumfeest, verjaardag of outdoorfeest

Stretchtent Salland Vraag informatie aan
Dhr. Tom van Duuren
Wechelerweg 22
8102 HK Raalte

Op zoek naar een sfeervolle stretchtent of Sailcloth tent?

Wij verhuren diverse formaten Stretch- en Sailclothtenten. Kijk snel op onze website voor meer informatie en prijzen.


U bent op zoek naar een sfeervolle stretchtent voor een festival, bruiloft, personeelsfeest, tuinfeest, jubileumfeest, verjaardag of outdoorfeest en u wilt wat anders dan anders? Dan is Stretchtent Salland de juiste partner. 


Onze Stretchtenten

De mogelijkheden met stretchtenten zijn inspirerend en ongelimiteerd.

Stretchtenten onderscheiden zich van de gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht.

Door middel van het plaatsen van verschillende palen en door de tent op verschillende plaatsen te zekeren kunnen verschillende variaties gerealiseerd worden. De Stretchtenten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften, festivals, bedrijfsevenementen en bij catering op locatie.

Onze stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig, brandveilig gecertificeerd (m2) doek. Door de rekbaarheid van het doek kan het op vele verschillende manieren afgespannen worden, waardoor de tent aangepast kan worden aan bijna elke denkbare situatie.

De zijhoogte van deze tenten kan variëren van 0 tot 4 meter, en alles daartussen. Aangezien elke situatie weer een andere opstelling vraagt komen we graag op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn.

De Stretchtenten worden standaard verankerd met grondpennen. Is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld op asfalt of op last van de gemeente) dan verankeren en zekeren wij de tent aan zware betonnen ballast (extra kosten op aanvraag). Rondom de tent hebben we minimaal 1 tot 1,5 meter vrije ruimte nodig om de tent af te spannen. Weet u niet zeker of een van onze stretchtenten bij u past? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Stretchtent Salland
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation