Sparkle City Spa in Groningen Door onze kleinschaligheid hebben we alle tijd en aandacht voor jou

Sparkle City Spa in Groningen Vraag informatie aan
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

Jij sprankelt op jouw bruiloft

Je bruiloft is (één van) de belangrijkste dag(en) uit je leven. Dan wil je er toch op je best uitzien? Vol energie, stralend en fit. 

Centimeters verliezen met de Sparkle Health Trainer

Wil jij voor je bruiloft nog graag wat (extra) centimeters kwijt? Dat kan met de Sparkle Health Trainer. Deze machine is uniek voor (Noord-) Nederland en werkt met HRS-technologie (Human Resonance Technology) en combineert ultrasound, elektrostimulatie, spierstimulatie en lymfedrainage. Afvalstoffen worden door deze technologie sneller en effectiever afgevoerd. Hierdoor verlies je niet alleen centimeters, maar wordt je huid stralender, vermindert cellulitis en worden voedingsstoffen beter opgenomen in je lichaam

Zo kun je in één behandeling plaatselijk al 15 cm verliezen. Wanneer je bij ons komt, maken we aan de hand van een intake, waarbij we onder ander je vocht- en vetpercentage meten een plan om jouw doelstellingen te behalen. Zo stap jij op jouw grote dag vol zelfvertrouwen richting het altaar.

Skincare met Oolaboo

Naast de Sparkle Health Trainer biedt Sparkle ook huid verbeterende behandelingen op het gebied van skincare. Dit doen we met de producten van Oolaboo. Alle producten van Oolaboo zijn 100% natuurlijk en vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën.

Sparkle Baby Spa, Skin & Health Clinic

Sparkle is een luxe City Spa in één van de oudste straten van Groningen. In een prachtig, authentiek pakhuispand midden in de binnenstad, stap je bij Sparkle binnen in een oase van rust en ontspanning. Wij vinden het heel belangrijk dat jij bij ons echte quality time ervaart. Of je nu komt met je baby voor de Baby Spa of dat je jezelf verwend met een Oolaboo skin treatment. 

Sparkle: er mooi uitzien en je goed voelen

Onze expertise op het gebied van HRS-technologie, kennis van de huid en hoe deze te verzorgen en onze kleinschaligheid, zorgen dat jij altijd de aandacht krijgt die jij verdient. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Sparkle City Spa in Groningen
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation