Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Season Flowers Zaandam Season Flowers | Specialist voor topkwaliteit

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Season Flowers Zaandam Vraag informatie aan
Landelijk

Bloemen voor een onvergetelijke bruiloft

Je trouwerij moet dé mooiste dag van je leven zijn. Het moet feestelijk zijn, het moet mooi aangekleed zijn en het moet vooral jou een onvergetelijke dag bezorgen! Bloemen zijn daarbij absoluut onmisbaar en Season Flowers is het adres dat je kan helpen om het tot een onvergetelijke dag te maken. Season Flowers kan speciaal voor de bruiloft een corsage maken en daarnaast natuurlijk ook de gehele sfeer verzorgen door het geheel met prachtige bloemen aan te kleden.

Om de trouwerij tot een droombruiloft te maken kun je Season Flowers inschakelen. Wij nemen je alles uit handen en zorgen gegarandeerd voor een fantastische aankleding. Denk dan aan bloemdecoraties op alle locaties waar de trouwerij plaatsvindt tot aan bruidsboeketten tot aan een corsage maken, je hoeft nergens naar om te kijken.

De bruidsboeketten die Season Flowers maakt evenals de corsages maken en het aankleden van de trouwlocatie kan volgens diverse verschillende creaties, zoals je hieronder kunt zien. Ook is het mogelijk om bij Season Flowers langs te komen en alles tot in detail te bespreken. Je kunt kiezen uit één van onze onderstaande voorbeelden, maar ook kunnen we alles geheel naar jouw wensen invullen.

De mogelijkheden van bruidsboeketten tot de aankleding en de corsage maken zijn onbegrensd bij Season Flowers!

De flowerdart is een unieke houder voor corsages, ontwikkeld door bloemisten voor bloemisten. 

Dankzij de stijlvolle vormgeving en het gebruiksgemak is dit een uniek product. Gebruik de flowerdart als corsagehouder en je maakt de bruiloft of het event van jouw opdrachtgever nog specialer!

Flowerdart dé unieke corsagehouder

We leggen je graag uit wat flowerdart dé unieke corsagehouder maakt. Sinds jaar en dag worden corsages op een traditionele manier vervaardigd. Een tijdrovende klus en daardoor ook een kostbare bezigheid. Met de flower d’arts corsage houder bieden wij jou als bloemist het voordeel van snelheid, eenvoud en verlengde houdbaarheid. Corsages blijven beter zitten, blijven langer vers en bovendien beschadigt de flowerdart de kleding niet.

Met de flowerdart corsagehouder biedt je niet alleen iets speciaals, maar wordt voor jou corsages maken extra leuk en commercieel interessanter.

Kortom: een win-win-win-situatie!

Bezoek ook onze websites van Flowerdart.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Genecy

Op 27 jun 2018

Vanwege mijn werk als meeting & event planner schakel ik Season Flowers in als ik bloemdecoratie nodig heb voor een corporate diner of event. Het zijn werkelijk waar prachtige decoraties en maken het geheel af. Samenwerken met Season Flowers is plezierig! Ze zijn flexibel, last minute aanvragen zijn geen probleem en ze denken met je mee!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation