Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Rietland Ruimte om te genieten

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Oosterseweg 62
9785 TB Zuidwolde
type trouwlocatie
Boerderijen, Buitenlocaties, Industriële locaties, Partycentra, Restaurants
aantal gasten
0-299 gasten
stijl
Hip / Modern, Landelijk, Festival
omgeving
In het bos, Landelijk gelegen
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
dagdelen
Rolstoelvriendelijk, Invalidentoilet, Gratis parkeerplaatsen
omgeving
Terras, Tuin, Omkleedruimte, Buiten trouwen, Overdekte buitenlocatie
omgeving
Buiten eten mogelijk, Buffet, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Foodtrucks

Er werden al jaren huwelijken bij ons gevierd, maar het trouwen zelf gebeurde ergens anders. Sinds 1 januari 2008 zijn wij door de Gemeente Bedum aangewezen als officiële trouwlocatie van Bedum. Dat betekent dat we behalve het feest, ook de huwelijkssluiting op Rietland kunnen verzorgen. Overigens is de Stefanuskerk, 500 meter verderop ook een officiële trouwlocatie (van de gemeente Groningen).

Bij ons is de uitvoering van de ceremonie, de inrichting, het verloop van de dag, allemaal maatwerk. Je hebt de mogelijkheid eindeloos te variëren. Er kan binnen getrouwd worden in een formele of informele setting, er is een klein kroegje dat gebruikt kan worden. Maar ook buiten op het veld, midden in het groen, is een mogelijkheid. Er staat een prachtig prieeltje dat daar dienst voor kan doen. Met ruimte voor bruidspaar, getuigen en de ambtenaar van de burgerlijke stand. De kinderen kunnen ondertussen op kleden in het gras spelen zonder de ceremonie te verstoren. En belangrijker: zonder zich te vervelen.

Kom gerust eens kijken om je een beeld te vormen van je trouwdag.

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ingrid

Op 06 dec 2023

Prachtige trouwlocatie. Ze hebben het echt goed voor elkaar.

Bernardie

Op 14 dec 2022

Rietland altijd een mooie plek om te vertoeven. Alles klopt daar

Niek

Op 14 dec 2022

Prachtige locatie midden in de natuur! Ontzettend betrokken ondernemers die feesten en bijeenkomsten tot in de puntjes verzorgen. Ik kan Rietland van harte aanbevelen.

R en A

Op 06 jul 2022

We hebben onlangs onze bruiloft hier gevierd. Prachtige locatie, aardige mensen, veel ervaring, alles perfect geregeld. Heel fijn allemaal. De enige twee minpuntjes: we hadden een diner van 25 euro in de offerte, maar een maand voor de bruiloft kregen we ineens een mail of we het een keuze wilden maken qua diner, waarin het goedkoopste menu ineens 32 euro was. Van dat soort trucjes hou ik niet. Toen we aangaven dat we bij de originele offerte wilden blijven was dit gelukkig geen probleem. We hebben toen maar geaccepteerd dat de prijzen voor de hapjes ook ineens verhoogd waren, zonder overleg. Die hapjes moest je ook per se voor alle gasten bestellen (dus bij 100 gasten niet mogelijk om bijv 50 pizzapunten te laten komen), dat vond ik ook een beetje raar. Ten tweede werkte er bij het feest net wat te weinig personeel. Als je onbeperkt drank hebt op een feest moet er wel genoeg personeel zijn om dit snel te laten komen. Het was prima in orde hoor, maar voor deze prijzen verwacht je wel iets meer.

Frits

Op 06 dec 2021

Multifunctioneel complex in een mooie omgeving. Uiteenlopend geschikt van trouwlocatie tot vergaderruimte.

Hennie

Op 06 dec 2021

Prachtige trouwlocatie, zowel buiten als binnen. Mooie zalen. Vriendelijk personeel. Lekker eten. Zorgzaam en flexibel personeel dat met je meedenkt als dingen even anders gaan dan gepland. Meer dan voldoende parkeergelegenheid. Invalidentoilet aanwezig, ook handig voor de bruid

Anita

Op 03 dec 2019

Op 19 juli 2019 hebben wij onze bruiloft gevierd op Rietland. Van tevoren waren we al erg gecharmeerd van de locatie en de manier waarop we rondgeleid en geholpen zijn, maar na onze bruiloft zijn we nóg enthousiaster over Rietland! We hebben ons de hele dag ontzettend welkom en speciaal gevoeld, en niet alleen heeft het personeel heel goed voor ons als bruidspaar gezorgd, maar ook voor onze andere gasten. We hebben gekozen voor een vegetarisch diner (heel lekker en goed!!) en hadden een aantal gasten die glutenvrij, lactosevrij of veganistisch moesten/wilden eten. Dat was geen enkel probleem voor de keuken, en we hebben gehoord dat het eten heerlijk was. Er waren zelfs glutenvrije bitterballen! De taarten zijn op onze bruiloft ook verzorgd door Rietland, en die waren heel lekker. Ik kan het weten, want nadat ik de chocoladetaart geproefd had, wilde ik ook nog wel een stukje cheesecake proeven, en het was geen enkel probleem omdat nog weer uit de keuken te halen, zelfs al was het diner al bijna opgediend. Ik denk dat het personeel daardoor wel wat minder overgebleven stukjes te verdelen had, dus sorry daarvoor ;-) Niet alleen het eten was goed, maar ook de sfeer, de uitstraling van de locatie, echt alles ademt ontspanning, plezier en vrolijkheid. We hebben een geweldige dag gehad en daar heeft Rietland als locatie en de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel een grote rol in gespeeld.

Marjan

Op 11 oct 2018

Zaterdag 15 juli 2017 hebben wij onze bruiloft bij Rietland gevierd. Wij hebben zo genoten van de prachtige locatie, het liefdevolle personeel, het overheerlijke eten, de prachtige wilde bloemen op de tafels en ga zo maar door.. Een uitstekende plek om ongedwongen te genieten. Wij en onze dag gasten hebben ons thuis gevoeld bij jullie. Wij zijn Petra & Richard en hun liefdevolle team dankbaar voor hun inzet. Daarom bevelen wij Rietland van harte bij je aan.

Schrijf hier jouw beoordeling

type trouwlocatie
Boerderijen, Buitenlocaties, Industriële locaties, Partycentra, Restaurants
aantal gasten
0-299 gasten
stijl
Hip / Modern, Landelijk, Festival
omgeving
In het bos, Landelijk gelegen
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
dagdelen
Rolstoelvriendelijk, Invalidentoilet, Gratis parkeerplaatsen
omgeving
Terras, Tuin, Omkleedruimte, Buiten trouwen, Overdekte buitenlocatie
omgeving
Buiten eten mogelijk, Buffet, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Foodtrucks

Vraag informatie aan

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation