Rederij Stiphout Stap in het huwelijksbootje…

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Rederij Stiphout Vraag informatie aan
Maaspromenade 58
6211 HS Maastricht

Huwelijksfeest op een boot

Wie een huwelijksfeest viert op een boot kan rekenen op een heerlijke dag. Rederij Stiphout uit Maastricht stelt u een passagiersschip beschikbaar waar u en uw gasten naar hartenlust kunnen genieten. Wij stellen alles in het werk om u een onvergetelijke dag te bezorgen waar u nog vaak aan terug zult denken. Het zal u goed doen om te horen dat u zelf de route en de vertrek- en aankomsttijden kunt bepalen.

Tal van mogelijkheden voor een huwelijksfeest op een boot

Wanneer u kiest voor een huwelijksfeest op een boot denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Rederij Stiphout beschikt over diverse passagiersschepen die allen sfeervol en comfortabel zijn ingericht. In de schepen is ruimte voor een orkest of DJ en

zijn er een dansvloer en bars aanwezig. Verder bieden wij u ongekende mogelijkheden voor de verdere invulling van het programma. U hoort het: Rederij Stiphout is de juiste partner bij een uniek feest! Wanneer u voor ons kiest weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Contact & reserveren

Meer weten over een huwelijksfeest op een boot? Bel dan gerust naar +31 (0)43 3515300 of stuur een e-mail naar info@stiphout.nl. Wij staan paraat om u alle informatie te geven die u nodig hebt. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Con

Op 19 sep 2018

Super verzorgde bootreis met geweldig personeel en heerlijk eten op een mooie schone boot. Echt een aanrader!!,

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation