Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen op een boot? Ja ik wil!

Houden jullie beiden van het water en ben je op zoek naar een ‘anders-dan-anders’ trouwlocatie? Geef elkaar het jawoord op een boot!

Jawoord geven op het water

Hoe romantisch is het om niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in het huwelijksbootje te stappen? Elkaar het jawoord geven op het water betekent sowieso dat je een prachtig uitzicht hebt en het kalmerende gekabbel van het water op de achtergrond hoort.

Trouwen op een rondvaartboot

Een rondvaartboot is één van de opties als je wilt trouwen op het water. Handig: er is voldoende plek voor veel gasten op dergelijke boten.


Ga naar Rederij & huur een boot


Boot huren voor bruiloft

Mag het exclusief? Je kunt ook een boot huren voor jullie bruiloft. Compleet met schipper en crew, die volledig voor jullie klaarstaan.

Trouwen op jacht populair bij intieme bruiloft locaties

Wie een intieme bruiloft locatie zoekt, denkt misschien niet als eerste aan trouwen op een jacht. Het is echter dé manier om in privacy samen met jullie gezelschap te genieten van een bijzondere dag. Op het water heb je geen pottenkijkers en kunnen jullie in je eigen ‘love-bubble’ genieten van deze speciale dag.

Trouwfeest in luxe geven op een superjacht

Houd je van luxe en mag het wel over-the-top zijn? Een superjacht is een spectaculaire setting voor een trouwfeest! Jullie baden in weelde, dat geeft vanzelf al een speciaal gevoel. Dus laat die champagnekurken maar knallen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation