Trouwen op een schip is knus & wijds

Zijn jullie liefhebbers van water en watersport? En willen jullie niets liever dan trouwen aan of op het water? Het is een fantastisch en bijzonder moment om op een prachtige locatie aan het water te trouwen en elkaar het jawoord te geven met op de achtergrond een wijds uitzicht over het water. Nederland, waterland is rijk aan dergelijke speciale locaties, zowel aan open water als in bijzondere havens. Wat natuurlijk ook kan is trouwen in het gemeentehuis en daarna samen met de gasten inschepen op jullie huwelijksboot.

Trouwen aan boord


Trouwen jullie aan boord, dan zitten jullie samen met de gasten letterlijk in het huwelijksbootje. Trouwen aan boord van een mooie schip is erg romantisch en heel bijzonder. Ons land telt veel rederijen die een brede keuze aan boten en schepen aanbieden, vaak volledig uitgerust om de hele dag met een groot gezelschap op te verblijven en feest te vieren. Dergelijke schepen beschikken boven- en onderdeks over veel ruimte, royale cateringfaciliteiten en allerlei mogelijkheden om jullie gasten van jong tot oud te de hele dag en avond door te amuseren.

Veel is mogelijk aan boord van een schip


Alles kan aan boord: de trouwceremonie, de toost op het bruidspaar (met champagne natuurlijk!), aansnijden van de bruidstaart, het diner en een fantastisch bruiloftfeest waarbij bovendeks onder de sterrenhemel kan worden gedanst. Romantischer kan het niet!

Bruidssuite aan boord


Afhankelijk van de grootte en indeling van het schip kunnen jullie over je eigen luxe bruidssuite beschikken en kunnen de gasten in eigen kajuiten slapen. Vraag de rederij om de mogelijkheden en kosten. De volgende ochtend kan eventueel een ontbijt aan boord of aan de wal worden geserveerd. Daarna vertrekt het gezelschap op weg naar huis. Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat een rederij allemaal voor jullie kan regelen als je op het water wilt trouwen!

Pim Kisjes
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation