Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Rederij Cruise With Us Klassieke luxueuze salonboten - Uitmuntende Service - Cuisine op het allerhoogste niveau

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Rederij Cruise With Us Vraag informatie aan
Amsterdam
type trouwlocatie
Rederijen / Schepen
aantal gasten
0-400+ gasten
stijl
Romantisch, Klassiek, Chique
omgeving
Op het water, Aan het water, In het centrum
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
omgeving
Fotoreportage, Omkleedruimte, Buiten trouwen
omgeving
Buffet, A la Carte, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Salonboot  Prins van Oranje

Salonboot / partyschip Prins van Oranje is Nederlands grootste 3 deks salonboot en is gebouwd in Amsterdam in 1908. Deze prachtig gerestaureerde salonboot is uitgevoerd in een schitterende klassieke stijl van de beginjaren 1900. Salonboot Prins van Oranje is een officiële varende trouwlocatie met een ruime dansvloer. Terwijl u geniet van onze dinner cruise kunt u genieten van het pianospel van een pianist want er is standaard een piano en zelfs een vleugel aan boord. Door het flexibele interieur is de Prins van Oranje geschikt voor elk evenement. Aan boord van de Prins van Oranje bereiden onze chefs uitgebreide luxe diners tot 300 gasten.

SPECIFICATIES SALONBOOT / PARTYSCHIP PRINS VAN ORANJE

* Maximum van 500 gasten voor borrel
* Maximum van 300 gasten voor diner
* Chefs aan boord
* Uitgeserveerd diner of buffet
* Piano en vleugel
* Dansvloer
* Officiële trouwlocatie
* Lengte 53 mtr x breedte 7.35 mtr
* Bouwjaar 1908
* Scheepswerf Nederlandse Scheepsbouw Maatschappij Amsterdam

Salonboot Valentijn

Salonboot Valentijn is een exclusief Amsterdams varend monument uit 1913, prachtig gerestaureerd in originele stijl met behoud van veel oorspronkelijke details. Tropische houtsoorten, facet geslepen ramen en fraaie stoffen creeren een onvergelijkbare ambiance. Uiteraard voldoet salonboot Valentijn aan alle eisen op het gebied van veiligheid en is het schip voorzien van elk modern comfort. Salonboot Valentijn is de enige salonboot die onder alle Amsterdamse bruggen door kan varen en daardoor zijn zelfs de kleinste grachten bereikbaar. Naast het varen door de Amsterdamse grachten is het ook mogelijk om een rondvaart in stijl over de Amstel te maken. In overleg met u plannen wij uw ideale vaarroute. De Valentijn biedt ruimte aan maximaal 19 gasten. De sfeervolle salon is geschikt voor 12 gasten, op het overdekte balkon kunnen 7 gasten plaats nemen. In de winter wordt de boot uiteraard verwarmd, 's zomers kunnen alle ramen en het gehele achterbalkon worden geopend. 

Salonboot Soeverein

Salonboot Soeverein is het grotere zusterschip van salonboot Valentijn. Dit prachtige nieuwe schip laat de hoogtijdagen van de 19e eeuwse salonboten op unieke wijze herleven. Salonboot Soeverein combineert een unieke ambiance met alle moderne faciliteiten en biedt perfectie tot in de kleinste details. Van het handbeschilderde plafond tot aan de antieke houtkachel, alles is in harmonie op salonboot Soeverein. Salonboot Soeverein onderscheidt zich door het grote aantal faciliteiten, ongekend voor een Amsterdamse salonboot. Zo is er een piano aan boord, waarbij wij op verzoek een pianist en een violist/accordeonist kunnen verzorgen. 

Er is een goed geoutilleerde keuken aan boord, waarbij de gerechten direct aan boord worden bereid. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gerben

Op 28 nov 2019

Toplocatie met uitstekende service, gastronomisch genieten met geweldige gastheren. Aanbeveling voor evenementen en feesten.

Karlien

Op 28 nov 2019

Beste rederij van Amsterdam met twee prachtige salonboten en een klassiek party-schip Al vele malen mee gevaren en altijd tot volle tevredenheid

Aad

Op 28 nov 2019

Onlangs met een gezelschap op de Soeverijn gevaren wat een van de beste en mooiste memorabele momenten is geweest! De mooie boot, de schipper met leuke en duidelijke uitleg over de grachten, de vriendelijke bediening en natuurlijk het heerlijke eten en mooie wijnen verdienen in alle opzichten een 10!

Madeleine

Op 28 nov 2019

Fantastisch mooi ingerichte boot!! Chique sfeer!! Knappe mannen aan boord.

Andrea

Op 14 nov 2018

Varen met Cruise with us is succes verzekerd. Prachtige schepen, vriendelijke mensen, altijd alles tot in de puntjes geregeld. Een huwelijksceremonie aan boord van hun schepen is fantastisch met een steeds wisselend decor van het mooie Amsterdam. I love it!

Frans

Op 02 oct 2018

De boot was prachtig versierd, het indonesisch buffet goddelijk, de piano met pianiste fantastisch, de bediening superaardig, het uitzicht over het IJsselmeer heel mooi, de bruiloftsplechtigheid in de salon schitterend. Perfecte locatie voor je bruiloft metr dank aan Arno, Boen en Sanne !!

Daniëlle

Op 02 oct 2018

We hebben weer een geweldige avond gehad aan boord van de valentijn goede service , geweldig diner!

Schrijf hier jouw beoordeling

type trouwlocatie
Rederijen / Schepen
aantal gasten
0-400+ gasten
stijl
Romantisch, Klassiek, Chique
omgeving
Op het water, Aan het water, In het centrum
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
omgeving
Fotoreportage, Omkleedruimte, Buiten trouwen
omgeving
Buffet, A la Carte, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Vraag informatie aan

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation