Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Quakkelaar Fotografie Vertel mij jullie wensen en samen gaan we ze waar maken!!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Quakkelaar Fotografie Vraag informatie aan
Dhr. Marijn Quakkelaar
Landelijk

Jullie trouwdag is een dag vol met mooie en emotionele momenten. Als fotograaf ga ik die momenten voor jullie vastleggen.

Echter is geen enkele bruiloft hetzelfde... Daarom maken we van te voren een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens deze kennismaking worden alle wensen vastgelegd. Vaak weten jullie al de locatie waar jullie gaan trouwen. Wellicht weten jullie mooie plekken in die buurt om foto’s te maken. Of heb je al een locatie op het oog waar je bruidsfoto’s wilt gaan maken? Kortom, samen gaan we kijken waar ik allemaal foto’s van mag maken. Klikt het? Mag ik jullie fotograaf zijn? Dan leggen we alles vast.

Vragen?

Natuurlijk heb je genoeg vragen! Bel of mail me gerust, samen komen we er wel uit!

Groeten,

Merijn Quakkelaar

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rick & Amber

Op 06 nov 2018

We hebben mooie trouwfoto’s gekregen dankzij Merijn. Veel leuke en mooie foto’s waarvan we niet eens wisten dat ze gemaakt waren en tijdens de shoot op locatie wist hij ons op ons gemak te stellen waardoor ook hier prachtige foto’s gemaakt zijn. We raden zeker aan om deze mooie dag door Merijn vast te laten leggen!

Jeroen

Op 06 nov 2018

We zijn op 08-06-18 getrouwd! Ondanks dat de dag regenachtig begon heeft Merijn hele mooie foto’s gemaakt. Over de hele dag merkte je soms niet eens dat hij er was waardoor je hele spontane mooie foto’s krijgt. Ook tijdens onze “shoot” heeft hij goede ideeën gehad en ging het als vanzelf. Door dit alles hebben we een heel mooi trouw album mogen ontvangen waar we nog heel vaak in zullen kijken Dit alles ging in een goede samenwerking/ contact. Ik zal Merijn dan ook zeker aanbevelen.

Annet

Op 02 jul 2018

Een topfotograaf met gevoel voor het pakken van de speciale momenten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation