Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Pindakaat Voeding & Training

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Pindakaat Voeding & Training Vraag informatie aan
Einder 4
3742 ZG Baarn

Er top uitzien op de mooiste dag van je leven

Ik ben Karin en heb een passie voor sporten en eten wat ik zelf altijd zeg de perfecte combinatie.

Ik ben zelf niet altijd gek geweest op sporten dit is pas een passie die sinds een aantal jaren er is. Ik was toen ik 18 was eerder wat te zwaar en heb toen het roer omgegooid en ben mij bezig gaan houden met sporten en voeding. Ik ben opgegroeid in de paardensport en ben altijd zeer competitief geweest hierin. Ook in deze sport was goed voor jezelf zorgen een vereiste. Daarnaast ben ik mij meer in het sporten en de voeding gaan verdiepen en heb ik bodybuilding wedstrijden gedaan. Ik geloof in een levensstijl waarin je alles kan eten als je maar de juiste balans hebt. Met mijn bedrijf Pindakaat geef ik trainingen en leer je hoe je een gezonde levensstijl kunt krijgen en behouden.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en doe nog steeds meerdere cursussen om mijn niveau op pijl te houden en mee te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van voeding en training.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anneke

Op 18 mar 2021

Door Karin's hulp (voedingsschema en oefeningen) ben ik vele kilo's kwijtgeraakt op een verantwoorde manier en het is goed vol te houden.

Silvia

Op 17 mar 2021

Helemaal top! Trainingen zijn uitdagend en erg leuk! Altijd een feestje om te gaan! Karin geeft altijd lekkere tips met betrekking tot voeding dus heel tevreden !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation