Peal Sound Support Peal Sound Support heeft jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van feesten

Peal Sound Support Peal Sound Support
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Peal Sound Support Vraag informatie aan
Venhuizen

Met onze drive-in show ben je gegarandeerd van een unieke en veelzijdige feestavond.
Onze professionele DJ met jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de mooiste dag van jullie leven afgesloten wordt met een avond om nooit te vergeten.

Tijdens de 5 uur durende show komen alle genres van muziek voorbij, niet alleen de hits uit de 70’s, 80’s en 90’s, maar ook Nederlandstalig, latin, dance, en de top 40 muziek zal niet ontbreken op jullie feest.
Uiteraard is de muzikale indeling volledig in overleg en is de show helemaal aan te passen aan jullie wensen.
Deze show is de exclusieve versie van onze Silver drive-in show. Ook tijdens deze 5 uur durende show komen alle hits voorbij die jullie als bruidspaar willen horen.

De Gold drive-in show is geheel zelf samen te stellen. Met extra (bewegend) licht, tv led schermen of een ander dj meubel.
De tv led schermen zijn o.a. te gebruiken voor foto’s die de fotograaf overdag gemaakt heeft. Ook zijn ze te gebruiken voor PowerPoint presentaties (stukjes) en visuals.

Naast onze veelgeboekte bruiloftsshow met zeer ervaren en professionele DJ kiezen bruidsparen vaak voor een drive-in show in combinatie met een bandartiest. Deze zanger/entertainer heeft een breed repertoire en zal een live optreden verzorgen van circa 30 minuten.

Wij hebben verschillende leuke, enthousiaste en veelzijdige zangers tot onze beschikking die jullie bruiloft graag muzikaal komen verfraaien. Uiteraard is ook de invulling van deze show volledig in overleg en geheel naar jullie wens aan te passen.

Niet alleen tijdens de feestavond, maar ook tijdens jullie ceremonie, receptie en/of diner? Kies dan voor ons Diamond pakket, waarbij een saxofonist/zanger jullie bruiloft muzikaal zal omlijsten met fijne live (achtergrond) muziek.

De saxofonist verzorgt de muziek tijdens jullie dagprogramma en speelt rustige nummers bij binnenkomst van de avondgasten.
Als alle gasten zijn gearriveerd en het tijd is om met de voetjes van de vloer te gaan neemt onze DJ het over. Deze show is eventueel uit te breiden met een drummer en/of saxofonist.

Een luxe drive-in show met zeer exclusieve uitstraling, dat is de Leds Dance drive-in show.
De inhoud van deze show is te combineren met de Silver of de Gold drive-in show en ook volledig in overleg in te vullen.
De 24m2 verlichte led dansvloer met zeer lage opstap is de smaakmaker van deze show.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lobke

Op 06 nov 2018

Wat een schitterend bruiloftsfeest hebben we gehad! Alles was top geregeld hoe we het wilde en stond de dag ervoor al klaar voor ons. Bedankt voor de top service. Veel liefs, Michael en Lobke

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation