Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Parapluverhuur.nl Een paraplu voor uw gezelschap

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Parapluverhuur.nl Vraag informatie aan
Dhr. Rene Kieviet
Dotterbloemstraat 15-19
3053 JV Rotterdam

Trouwen

Er komt veel kijken bij de organisatie van de mooiste dag van uw leven en u doet er alles aan om deze niet in het water te laten vallen…

Huur dan nú paraplu’s voor u en voor uw daggasten om er zeker van te zijn dat dit u niet zal overkomen. U heeft daarbij de keuze tussen de kleuren wit, zand en ivoor. Een echte aanrader is onze nieuwe “Love paraplu” in de vorm van een hart, het weer speelt bij deze paraplu geen rol meer! De love-paraplu’s zijn er in de kleuren wit, ivoor, licht roze, roze, of rood. Ook wordt deze love-paraplu aangeboden in mix pakketten van twee kleuren (bijvoorbeeld 20 stuks: 10 wit en 10 rood).

Wilt u er helemaal zeker van zijn dat de paraplu’s voor u klaar staan en niet tot het laatste moment wachten met bestellen? Kies dan direct een parapluset die bij u past zodat uw bruiloft niet in het water kan vallen!

Wij verhuren paraplu’s in het aantal dat u wenst en sturen de paraplu’s naar u op via onze koeriers. Na gebruik worden deze ook weer bij u opgehaald.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dick

Op 16 feb 2023

Meerdere malen klant bij Bobo geweest. Altijd top. zaterdag 13-11 zou onze dochter haar 18e verjaardag bij ons thuis vieren met 130 man. De avond ervoor kondigde het kabinet de nieuwe regels aan en het feestje kon dus niet doorgaan. Zaterdagochtend, de dag van levering, direct gebeld en uiteraard: Bobo heeft gewoon alles weer geregeld voor ons. Kosteloos! Geen onvertogen woord en voor ons heel netjes opgelost. Bobo: wanneer het weer mag, gaan we direct het feestje alsnog inplannen. Dank.

Henriette

Op 16 oct 2019

Dankzij de paraplu's stonden we heerlijk droog en was het een onvergetelijke dag.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation