Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Onelife Film Onvergetelijke gebeurtenissen van het leven vast in een sfeervolle filmclip

Onelife Film Vraag informatie aan
Landelijk

Wat leuk dat jullie kiezen voor Onelife Film

Wij zijn op jullie trouwdag waarschijnlijk de eersten die aanbellen. Terwijl jullie, samen of los van elkaar – aan de cappuccino zitten, beginnen wij met de eerste opnames. Eindelijk is het zover; vandaag gaan jullie trouwen!

Onze cameraman is bescheiden aanwezig en bezit het charisma en de kwaliteit om op een prettige manier ‘in te blenden’ bij jullie dierbaren, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Vanzelfsprekend worden de grote momenten gefilmd zoals jullie eerste ontmoeting en het jawoord, maar hij heeft juist óók oog voor details, emoties en de belangrijkste mensen om jullie heen.

Vanaf de eerste opname, is achter de schermen een professioneel editor hard aan het werk. Op jullie favoriete muziek worden de high-lights van jullie bruiloft vereeuwigt Hier gebeurt het! De magie van de juiste beelden, de juiste emotie en de juiste muziek.

Zodra jullie s ‘avonds een prachtige entree maken op de feestavond, starten wij jullie trouwfilm op een groot scherm. Dit is een indrukwekkend moment waarin jullie met al jullie familie en vrienden deze mooie dag herbeleven. Dit is succesverzekerd en geeft een ongelofelijk gevoel van verbinding.

De cameraman filmt tijdens en na de vertoning gewoon door. Jullie entree, openingsdans en de kolkende dansvloer worden toegevoegd aan de vertoonde film en de link naar van de complete versie ontvangen jullie binnen twee dagen.

Wat hebben wij jullie te bieden?

* Trouwfilms op jullie favoriete muzieknummers
* Jullie trouwfilm diezelfde avond vertoond op een groot projectiescherm.
* Mini trouwfilm voor social media
* Link van jullie trouwfilm op een prive pagina van OneLife Film die je kan delen met al jullie familie en vrienden.
* Drone opnames
* De gehele ceremonie integraal vastgelegd
* Bonus filmmateriaal (alle "ruwe beelden" van jullie trouwdag).

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Onelife Film
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation