Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloft-film laten maken | Meest gestelde vragen

Naast mooie foto’s, willen jullie misschien ook een film laten maken van jullie mooie dag. In dit artikel gaan we in op de meest gestelde vragen rondom dit thema.

Meest gestelde vragen op Google over een bruiloft-film laten maken

Denken jullie erover om een videograaf in te huren voor de bruiloft? Gelukkig hebben we Google! Daar kun je al heel wat voorinformatie inwinnen. De meest gestelde vragen op Google over het maken van een bruiloft-film, komen in dit artikel aan bod.Lees ook Bruiloft filmen | Videograaf met drone huren


Wat kost een bruiloft filmen?

De kosten variëren, maar het uitgangspunt is dat je met de videograaf een uurtarief afspreekt. Een professional zal minimaal vier uur nodig hebben, maar kan ook de hele dag op jullie bruiloft aanwezig zijn. Voor vier uur is een gemiddelde richtprijs zo’n 500 euro.

Wat kost een videograaf per uur?

Er zijn grote verschillen in de tarieven van professionele videografen. Je kunt uitgaan van €60 als minimum tot meer dan €200 per uur. Een gemiddelde prijs is tussen de €125 en €150. Het uurtarief is onder andere afhankelijk van de expertise en ervaring van de videograaf.


Lees ook Bloopers mixen in jullie trouwvideo | Making-of trouwfilm


Hoe lang duurt een trouwfilm?

Een film van vijf minuten klinkt heel kort, maar in die vijf minuten kan de videograaf heel wat highlights van jullie grote dag verwerken. Ruim twintig minuten is zo’n beetje het maximum, als je echt groot wil uitpakken.

Hoeveel kost een videograaf per dag?

Willen jullie een videograaf inhuren voor de hele dag? Een professionele videograaf kost gemiddeld €600 tot €700 euro. En voor het monteren en editen van de film zijn de prijzen gemiddeld € 400 tot 500 per dag. Spreek vooraf met de videograaf een all-in prijs af voor een film van het gewenste aantal minuten.


Ga naar Videograaf professionals


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation