Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Weddingclip bruiloft steeds populairder | Tips & videografen

Een trouwfilm is helemaal van nu. Om een weddingclip te maken, kun je natuurlijk een professional inhuren. We vertellen er meer over in dit artikel.

Weddingclip laten maken trouwdag


Een fotoalbum van jullie grote dag is een tastbare herinnering waar je later veel plezier van hebt. Maar ook een weddingclip heeft datzelfde doel. Het is toch geweldig dat je iedereen op bewegende beelden ziet dansen en plezier maken op jullie grote dag!

Kosten trouwvideo


Een videograaf werkt, net als een fotograaf, vaak per uur en zal minimaal vier tot maximaal tien uur voor jullie aan het werk zijn. De kosten variëren van gemiddeld zo’n 500 euro voor vier uur tot 1200 euro voor tien uur. Je kunt vervolgens een professionele weddingclip verwachten!

Hoe lang duurt de trouwclip


Het ligt eraan hoe lang de videograaf meeloopt op jullie dag. Maar een gemiddelde weddingclip duurt minimaal twee tot drie minuten en maximaal een minuut of zes. Dat lijkt kort, maar in die tijd kun je heel wat elementen van de grote dag de revue laten passeren!

Ga naar Professionele videografen

Fotograaf en videograaf van het zelfde bedrijf inhuren


Wil je dat de weddingclip en het trouwalbum dezelfde sfeer uitstralen? Huur dan de videograaf en fotograaf in bij hetzelfde bedrijf.


Drone videobeelden maken en inmixen weddingclip


Drone videobeelden maken een weddingclip extra speciaal. Vraag vooraf aan de videograaf of hij ook dronebeelden kan maken zelf.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation