Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwfilm laten maken | Bruiloft video

Soms vinden mensen een trouwfilm laten maken van de bruiloft zonde. "We hebben al een fotograaf", is het meest gehoorde argument. Wij zien dat anders, een film is immers anders dan een fotoalbum. Lees in dit artikel waarom je een videograaf op de bruiloft wil hebben!

Trouwvideo van de ceremonie

Een videograaf op de bruiloft kan de fotograaf perfect aanvullen. Beide professionals maken hele andere beelden van jullie grote dag. Zo kan de videograaf ook een prachtige trouwvideo van de ceremonie maken. Je ziet dan als het ware een bioscoopfilm van dit bijzondere moment. En jullie zijn de hoofdrolspelers!

Ook een drone bij het jawoord

Drones worden dikwijls buitenshuis ingezet, maar je kunt ook prima in een gebouw met een drone vliegen. Kerken hebben vaak een heel hoog plafond en dus alle ruimte voor gave shots met een drone. Een drone biedt prachtige beelden waar de videograaf zelf niet toe in staat is met zijn camera alleen. Daarnaast hebben drones super stabiel beeld. Bekijk maar eens een paar drone video's, dan ben je binnen een mum van tijd overtuigd dat het ook heel gaaf is voor jullie trouwvideo.


Ga naar Videografen met drone


Bruiloftfilm van je trouwfeest

Fotografen zijn al vroeg aanwezig op de bruiloft, maar zijn vaak met het avondfeest vertrokken. Toegegeven, het zijn niet meer de meest charmante foto's wanneer de gasten al enkele drankjes hebben genuttigd. De videograaf kan de sfeer echter perfect vastleggen. Deze scènes mogen dan ook zeker niet ontbreken in jullie bruiloftfilm!


Ga naar Videografen Professionals


Lieve boodschap gasten filmen

Als onderdeel van de uiteindelijke trouwfilm, zou je gasten kunnen vragen om een lieve boodschap te filmen. Als de videograaf dit moet doen tijdens de bruiloft, kost dit veel tijd (en geld…). Diegenen die dat willen kunnen een boodschap opnemen, die de videograaf kan verwerken tijdens het editen. Wil je dezelfde kwaliteit, laat de videograaf het dan wél filmen - anders krijg je waarschijnlijk smartphonekwaliteit tussen je prachtige bruiloftfilm.


Ga naar Photobooth Professionals Al je gasten op de foto of video ♡


Mix mooie momenten trouwvideo

De uiteindelijke, definitieve trouwfilm wordt een soort 'trailer' of eigenlijk samenvatting van je bruiloft. Het laat in vogelvlucht zien hoe prachtig de bruiloft was en welke hoogtepunten er waren. De liefde is haast voelbaar en spat van het scherm. Anders dan een trailer is de trouwfilm geen teaser, maar juist een volledige minifilm die aan het einde geen cliffhanger heeft. Mensen die er niet bij konden zijn, kunnen zo toch ervaren hoe de bruiloft was.

Nog steeds twijfels over een videograaf? Lees ook eens onze andere artikelen over trouwfilms.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation