Mancius Media Fotografie & Video

(1)

Beoordeel

Omdat ik weet hoe belangrijk beeld is in het leven.

Bruidsfotografie

Bij het plannen van jullie huwelijk sta je voor een heleboel belangrijke keuzes. Eén daarvan is hoe je die momenten vastgelegd wilt hebben om achteraf te kunnen herbeleven. Dat is voor iedereen weer net even anders en de mogelijkheden om te filmen en te fotograferen zijn heel divers. Samen met jullie bespreek ik graag jullie wensen.

Loveshoot

Het liefst plan ik voor de huwelijksdag met jullie een loveshoot. Dit is een ongedwongen fotoshoot waarbij jullie kunnen wennen aan de camera en ik jullie, en de band die jullie hebben, beter leer kennen om die zo goed mogelijk in beeld te brengen. Voor jullie is het een deel van de voorpret van jullie huwelijksdag waar jullie met veel plezier naar terug zullen kijken. Eventueel kunnen jullie de foto’s hiervan gebruiken voor jullie trouwkaart. Als jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf is deze loveshoot in de meeste gevallen zelfs gratis inbegrepen.

Belangrijk

Het is natuurlijk ook van belang dat jullie je prettig voelen bij de persoon die jullie uitnodigen om jullie huwelijk vast te leggen. Daarom kom ik graag met jullie kennismaken en bespreken wat jullie willen. Aan de hand van die kennismaking maak ik voor jullie een voorstel op maat.

06-45490864

Adres: Thedemastraat 67 9781 BG Bedum

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Anniemiek

5

op 04-04-2019

Echt super blij met onze trouwreportage en trouwalbum

Ga naar een verwante categorie

Thedemastraat 67

9781 BG Bedum

06-45490864