Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Mancius Media Fotografie & Video Omdat ik weet hoe belangrijk beeld is in het leven.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Mancius Media Fotografie & Video Vraag informatie aan
Dhr. Richard Mancius
Thedemastraat 67
9781 BG Bedum

Trouwfotografie

Bij het plannen van jullie huwelijk sta je voor een heleboel belangrijke keuzes. Eén daarvan is hoe je die momenten vastgelegd wilt hebben om achteraf te kunnen herbeleven. Dat is voor iedereen weer net even anders en de mogelijkheden om te filmen en te fotograferen zijn heel divers. Samen met jullie bespreek ik graag jullie wensen.

Loveshoot

Het liefst plan ik voor de huwelijksdag met jullie een loveshoot. Dit is een ongedwongen fotoshoot waarbij jullie kunnen wennen aan de camera en ik jullie, en de band die jullie hebben, beter leer kennen om die zo goed mogelijk in beeld te brengen. Voor jullie is het een deel van de voorpret van jullie huwelijksdag waar jullie met veel plezier naar terug zullen kijken. Eventueel kunnen jullie de foto’s hiervan gebruiken voor jullie trouwkaart. Als jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf is deze loveshoot in de meeste gevallen zelfs gratis inbegrepen.

Belangrijk

Het is natuurlijk ook van belang dat jullie je prettig voelen bij de persoon die jullie uitnodigen om jullie huwelijk vast te leggen. Daarom kom ik graag met jullie kennismaken en bespreken wat jullie willen. Aan de hand van die kennismaking maak ik voor jullie een voorstel op maat.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anniemiek

Op 04 apr 2019

Echt super blij met onze trouwreportage en trouwalbum

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation