Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jesper Productions Een aftermovie van jullie bruiloft!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jesper Productions Vraag informatie aan
Dhr. Jesper Den Uil
Hoeven

"Eigenlijk maak ik gewoon een vette after-movie van jullie bruiloft."

Vaak beschrijf ik mijn videostijl op het gebied van trouwerijen op die manier. Hoe dat precies zit, leg ik je hieronder uit.

Ik ben van mening dat des te langer een video is, des te minder vaak je deze helemaal terugkijkt. Tijd is kostbaar en zeker in de drukke levens van tegenwoordig is het lastig om lang de tijd te nemen voor video die je al vaker hebt gezien. 

Zo ook met trouwvideo's. Vaak hoor ik van bruidsparen dat ze graag een hele lange video willen van hun bruiloft, vaak richting de 30 of 60 minuten! Ik stel dan altijd deze vraag: "Wees even eerlijk, hoe vaak denk je dat je zo'n video gaat terugkijken? Het wordt dan elke keer een hele zit om de hele video te kijken zonder door te spoelen om hem halverwege af te zetten." 

Vandaar dat ik altijd suggereer om de trouwvideo tussen de 7 en 10 minuten te houden. Op die manier kun je de hele dag goed vangen mét alle belangrijke elementen van een bruiloft én heb je een korte video die je ook sneller laat zien aan mensen die niet op je bruiloft waren. Geen registratie van een uur of meer, maar dus eigenlijk een korte aftermovie van de dag. 

Op deze manier wordt het terugkijken van je trouwvideo veel makkelijker, omdat je hem 'even snel' kan kijken zonder dat je hoeft door te spoelen of hem halverwege afzet. 

De video van Simone & Menno is daar een perfect voorbeeld van. Ze gaven me achteraf aan echt verliefd te zijn op de video en hem ook steeds opnieuw te blijven kijken. Daar doe je het toch voor? 

Verdere opties

Ik denk graag met jullie mee om jullie trouwvideo helemaal eigen te maken. Zo kan ik voorzien in het maken van dronebeelden, mogen jullie zelf muziek uitzoeken die voor jullie belangrijk is, maak ik met alle plezier een aantal korte video's voor social media en krijgen jullie (wanneer jullie dat willen) achteraf de ruwe beelden. 

Klinkt goed toch? Neem contact met me op, dan ik zet de koffie vast klaar!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Richie & Priscilla

Op 02 mar 2024

Ik zou Jesper zeker aanraden! Zo’n fijn persoon om om je heen te hebben de hele dag met onze grote dag. Om nog maar niet te spreken over de prachtige beelden die hij geleverd heeft! Alles is zo mooi en professioneel in elkaar gezet het was alsof we naar een echte film zaten te kijken maar dan van onze eigen bruiloft. Wat ben ik blij dat we voor hem gekozen hebben. Echt een man van details, sprakeloos! Van deze beelden gaan we nog ons hele leven plezier van hebben.

Noortje & Lars

Op 17 feb 2024

Als je twijfelt zeg ik doen! Wij hebben lang getwijfeld of we, naast onze fotograaf, ook een videograaf wilde voor onze bruiloft. Maar zo blij dat we dit toch hebben gedaan. De emotie, de kleine momentjes, blikken, details.. ze staan allemaal op de video. Met tranen en kippenvel onze video teruggekeken! Daarnaast is Jesper een hele fijne videograaf, mensen hebben niet in de gaten gehad dat hij aan het filmen was! Heel onopvallend maar toch alles op beeld!

Ivo & Chiara

Op 11 jun 2023

Jesper heeft onze trouwdag gefilmd en wij zijn onwijs tevreden over het resultaat. Van tevoren twijfelden we of we een videograaf zouden nemen maar we zijn enorm blij dat we dat hebben gedaan, de video is een onmisbaar deel van onze dag geworden. Het resultaat is ver boven verwachting en iedereen die we de video laten zien vindt hem prachtig. We kunnen zo wanneer we maar willen de dag herleven. Ook de samenwerking met Jesper vooraf en op de dag zelf was zeer prettig en we zullen Jesper dan ook aan iedereen aanbevelen die een videograaf zoekt!

Tineke

Op 05 apr 2023

Wat zijn wij blij met Jesper! Hij heeft onze bruiloft perfect vastgelegd, de juiste momenten gepakt en dit alles mooi in beeld gebracht in ons filmpje. Hij denkt met je mee, staat open voor feedback, heeft oog voor detail en is heel kundig. Nog zeer regelmatig kijken we terug naar onze film en het brengt ons dan weer helemaal terug naar dat moment. Dat is zo genieten! Naast dat Jesper een goede videograaf is, is hij ook een heel fijn persoon. Hij heeft humor en is gezellig. Én heeft de kracht om soms even niet op te vallen, waardoor je niet voelt dat je gefilmd wordt. Kortom; wij raden Jesper zeker aan!

Tamara

Op 30 mar 2023

Jesper is een zeer goede videograaf en heeft veel kennis in zijn vak. Hij heeft onze trouwdag vol emoties en liefde weten te verwerken in een kort filmpje wat iedereen met veel plezier bekijkt! Je wordt dan voor even weer mee terug genomen naar het gevoel van onze mooie dag

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation