Onceinlife Wij maken uw moment onvergetelijk!

Onceinlife Onceinlife
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Onceinlife Vraag informatie aan
Landelijk

Het mooiste aandenken!

Elke dag weer gaat ieder mens door een breed scala aan emoties. Van blij tot de pest in, van geïrriteerd tot opgelucht, van ontroerd tot bozig, lachen, huilen, schrikken… we krijgen zoveel indrukken te verwerken en hebben daarbij zoveel sterk uiteenlopende gevoelens, dat we ze lang niet allemaal kunnen en willen onthouden.

Er zijn echter ook gebeurtenissen in ons leven die een diepe en blijvende indruk maken. Denk aan een huwelijk, een geboorte, een jubileum, een huldiging of misschien een communiefeest. Een Bar mitswa of een prachtig verzorgd afscheid van een geliefde. De emoties die we bij dergelijke gebeurtenissen voelen, vergeten we nooit meer. Eigenlijk zouden we die emoties, dat speciale gevoel, nog wel eens willen ervaren en de hoogtepunten van die dag opnieuw willen beleven. 

Dat kan!

Dankzij onceinlife; een ervaren productieploeg met als enige doel van een bijzondere gebeurtenissen een onvergetelijk en diep in het hart rakende film te maken. Een film waarbij de shots, de begeleidende muziek en de eventuele voice over altijd perfect op elkaar zijn afgestemd en samen één geheel vormen.

Een film kortom waarnaar u zelfs na lange tijd met plezier blijft kijken. Elke keer weer. Juist omdat in de film die onceinlife over die voor u zo speciale gebeurtenis maakt dat gevoel van toen zo prachtig wordt vastgelegd. Zo herkenbaar, dat u de emoties van die dag opnieuw zult beleven.  

Onceinlife werkt met een enorme passie aan elke opdracht en bij elke gelegenheid en dat straalt dan ook van het eindresultaat af. De ervaren filmcrew heeft zichtbaar hart voor uw opdracht en streeft er altijd naar er iets heel moois maar bovenal herkenbaars van te maken.

Onceinlife behoort tot de eerste groep bedrijven in Nederland die in het bezit zijn van een RPAS Operator Certificate (ROC) waardoor vanuit de lucht door drones de mooiste opnames mogelijk zijn.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Natasja

Op 04 jul 2019

De heren van Onceinlife hebben ervoor gezorgd dat onze bruiloft van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat prachtig is vastgelegd. Tijdens onze bruiloft konden we 's avonds al genieten van de mooie en zorgvuldig gemonteerde beelden van de voorbereidingen en ceremonie. Ook ontvingen wij al binnen enkele weken ruim 2.5 uur aan beeldmateriaal zodat wij onze trouwdag nog eens konden herbeleven. Onceinlife biedt beelden van prachtige kwaliteit en super service, een échte aanrader!

Paul

Op 19 sep 2018

Zeer prettig in omgang (je merkt niet eens dat ze er zijn) en gegarandeerd mooie ontroerende compilaties van jouw speciale dag !! Zeker aan te raden !!

Kees

Op 19 jul 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation