Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Oldtimerverhuur de Baronie Volvo Amazon & Volvo P544 Kattenrug | Trouwauto's met elegantie

Oldtimerverhuur de Baronie Vraag informatie aan
Mevr. Aiste Michielsen
Allerheiligenweg 112
4835 BN Breda

Oldtimerverhuur de Baronie

Bij de Baronie zijn we dol op auto’s. Alle soorten, maar als we een favoriet moeten kiezen is er maar één antwoord mogelijk: oldtimers. “Zo worden ze niet meer gemaakt.” Oldtimers hebben -per definitie- een elegantie en kwaliteit die de tand des tijds heeft weerstaan. Ze stralen een luxe uit die je zelden nog vindt in moderne auto’s. En die luxe brengen wij voor iedereen binnen handbereik met onze oldtimer verhuur.

Wij hebben de volgende auto’s in de verhuur: Volvo Amazon 1963 & Volvo P544 Kattenrug 

Volvo Amazon | 1963

Deze auto werd ontworpen door Jan Wilsgaard en werd op 1 september 1956 voorgesteld aan het publiek . Het design van de Amazone was modern en het was ook de eerste auto met een zogenoemde pontoncarrosserie en met een aparte bagageruimte.

Volvo P544 | de Kattenrug

Dit ontwerp is geïnspireerd door de Amerikaanse auto’s van dezelfde periode, bijvoorbeeld de Mercury van de vroege jaren ’40. Door zijn grote populariteit wordt de P544 in Zweden gezien als de “volksauto” . Hij werd voorgesteld in 1944 in Stockholm maar de productie kwam pas na het einde van de Tweede Wereldoorlog op gang.

Beide auto’s zijn ontzettend leuke klassiekers boordevol karakter. Opvallende verschijningen in frisse lichtblauwe lak gecombineerd met diverse schitterende chrome details. Zoekt u een unieke auto voor een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft of evenement? Of wilt u een van onze auto’s gebruiken voor een fotoshoot? Of wilt u iemand verrassen met een ritje in een oldtimer?  Wij helpen u graag ons team staat voor u klaar. Mail naar verhuur@autobedrijfdebaronie.nl.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Oldtimerverhuur de Baronie
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation