Nikki de Lang Wedding & Events Weddingplanners en organisator van bruidsbeurzen

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Nikki de Lang Wedding & Events Vraag informatie aan
Landweerd 32
5411 LV Zeeland / Noord-Brabant

Weddingplanner.

Hebben jullie weinig tijd voor de voorbereidingen? Willen jullie zorgeloos genieten van zowel de voorbereidingen als van de dag zelf? Weten jullie niet waar jullie moeten beginnen met het plannen van jullie bruiloft? Dan is een weddingplanner de perfecte oplossing! Ik ga met jullie in gesprek en samen maken we plannen voor jullie ideale bruiloft. Ik zorg voor passende leveranciers, het draaiboek, jullie kunnen onbeperkt advies en tips vragen, en zorg ik er op de dag zelf voor dat alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor zowel gasten als leveranciers en zorg ik voor de nazorg van jullie bruiloft.

Enthousiast, vol energie & zorgzaam dat ben ik.

Mijn hart gaat sneller kloppen van liefdevolle momenten en organiseren. De perfecte match om te zorgen voor jullie onvergetelijke bruiloft waar nog lang over nagepraat gaat worden. Als duizendpoot is geen enkele dag hetzelfde, net zoals geen enkele bruiloft hetzelfde is.

En wat vind ik het leuk om jullie te leren kennen en samen de perfecte dag samen te stellen, precies zoals jullie het altijd al in gedachten hadden, maar dan nóg mooier! Elke bruiloft is anders en voor iedere bruiloft wordt dan ook een concept op maat gemaakt. Naast bruiloften hou ik ook ontzettend van mijn vriendinnen, familie, wandelen door het bos op een zonnige dag, dagjes naar de sauna, de paardensport, mijn lieve vriend en mijn twee leuke honden, reizen, cappuccino en geef ik het liefst elk seizoen mijn huis een make over ;). Ik geniet van elke bruiloft, krijg kippenvel en moet best eens even een traantje wegslikken tijdens de ceremonie en zie graag hoe het bruidspaar met hun familie en vrienden genieten van deze bijzondere dag. Dankbare gezichten, dat is waarom ik dit werk met zoveel liefde doe. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sofie

Op 16 nov 2021

Lieve Nikki, Wat hebben wij in Juni een fantastische dag gehad, een om nooit te vergeten. Alles was tot in de puntjes verzorgd, en op de dag zelf hoefde we helemaal nergens naar om te kijken. Dus alle tijd om te genieten!!! In de aanloop naar de bruiloft hebben we veel aan je deskundigheid en tips gehad. We kunnen je aan alle aanstaande bruidsparen van harte aanbevelen. Heel veel succes met Nikki Weddings & Events Veel liefs Wim & Sofie Derks

Liset

Op 16 nov 2021

Ik kan Nikki echt aanraden voor je bruiloft!! Hele fijne samenwerking, neemt veel initiatief en gaat er 100% voor. 5 sterren zeker waard!

Robbie

Op 16 nov 2021

Nikki is echt een topper! Onze trouwdag verliep geweldig. Nikki denkt aan alles, plant vooruit en regelt zaken waarvan je nog niet in de gaten had dat die geregeld hadden moeten worden. Een duizendpoot die passie heeft voor haar vak en dat uitstraalt. Ik beveel deze vakvrouw van harte aan.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation