Moments by Naomi Het juiste moment de juiste foto

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Moments by Naomi Vraag informatie aan
Landelijk

Jullie zijn verloofd? 

Aller eerst, van harte gefeliciteerd!

Een van de mooiste dagen in jullie leven komt er aan, jullie gaan trouwen! Maar voor het zover is moet er heel wat worden geplant en dat begint vaak al vroeg. De kleding moet worden uitgezocht, de bloemen, de taart, de locatie en ga zo maar even door. 

Op jullie dag gebeurd er heel veel en sommige dingen gaan nou eenmaal langs je heen, jullie genieten volop van elkaar, de gasten en de dag waar jullie zo lang naar uit hebben gekeken. Een onderdeel wat dus ook zeker niet overgeslagen mag worden is natuurlijk de fotograaf voor een fantastische trouwreportage! Deze probeert voor jullie zo veel mogelijk vast te leggen dat jullie keer op keer kunnen genieten van alle mooie momenten die dag die je bewust of onbewust heb meegemaakt. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Lees dan snel verder. 

Hoe ga ik te werk?

* vrijblijvend kennismaking gesprek wordt geplant en ik kom gezellig langs bij jullie thuis
* Ik stuur jullie per mail een samenvatting van wat we hebben besproken 
* Jullie willen boeken? Geweldig! 
* Dan volgt de aanbetaling van 10%
* Jullie trouwdatum staat vanaf dit moment definitief geboekt
* Eventuele pre-weddingshoot voor de uitnodiging 
* Nog een contact moment via mail of telefoon ongeveer een maand van te voren voor de laatste details 
* De rest van de betaling dient uiterlijk 1 maand van tevoren volledig te worden voldaan  
* de Grote dag!
* Binnen 2 weken ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie digitaal verstuurd 
*Album bespreking bij jullie thuis (indien van toepassing)
* album bestellen na akkoord (indien van toepassing)
* levering van het album (indien van toepassing)

De dag zelf 

De dag zelf ben ik aanwezig op de afgesproken tijd bij de bruid of de bruidegom. Dit is afhankelijk van de afspraken die we hebben gemaakt. Ik ben de dag het aantal uren die we hebben afgesproken bij jullie aanwezig en volg jullie zo veel mogelijk op afstand maar wel dichtbij genoeg om alles goed vast te leggen. Ik ga pas weg als jullie helemaal tevreden zijn en alles op de foto staat wat jullie wilde. Dit zal ik altijd nog even controleren voor ik weer inpak en jullie laten genieten van de rest van de dag/avond met familie en vrienden. 

Over het algemeen zullen de foto's worden gemaakt zoals de situatie er is. Spontaan en niet geposeerd dus. Het is niet de bedoeling dat iedereen heel de dag merkt dat ik aanwezig ben want het is tenslotte JULLIE dag. Tijdens de aparte trouwreportage zal ik soms wel vragen om bepaalde poses maar probeer dit wel zo natuurlijk mogelijk te laten. 

Het kan wel soms gebeuren dat ik per ongeluk voor een van de gasten hun uitzicht sta. Ik probeer dit zo veel mogelijk uit de weg te gaan maar voor het perfecte plaatje ontkom ik hier helaas niet altijd aan. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik het juiste moment op de foto heb voor jullie en niet Oma met haar telefoon. Het is veel leuker om de beste foto's die dag samen terug te bekijken in het album. 

Ik vraag hiervoor daarom altijd in het gesprek of dit vermeld kan worden tijdens de ceremonie zodat de gasten weten dat er op verzoek van het bruidspaar een fotograaf aanwezig is. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Laura

Op 14 aug 2020

Een fijne fotograaf met goede ideeën en staat open voor ideeën van mij. geduldig en rustig tijdens de new born shoot. aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation