Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Moments by Naomi Meer dan alleen jullie fotograaf!

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Moments by Naomi Vraag informatie aan
Mevr. Naomi Wisman-van Zwam
Landelijk

Jullie zijn verloofd?!

Aller eerst, van harte gefeliciteerd!

Een van de mooiste dagen in jullie leven komt er aan, jullie gaan trouwen! Maar voor het zover is moet er heel wat worden geplant en dat begint vaak al vroeg. De kleding moet worden uitgezocht, de bloemen, de taart, de locatie en ga zo maar even door. 

Op jullie dag gebeurd er heel veel en sommige dingen gaan nou eenmaal langs je heen, jullie genieten volop van elkaar, de gasten en de dag waar jullie zo lang naar uit hebben gekeken. Een onderdeel wat dus ook zeker niet overgeslagen mag worden is natuurlijk de fotograaf voor een fantastische trouwreportage! Deze probeert voor jullie zo veel mogelijk vast te leggen dat jullie keer op keer kunnen genieten van alle mooie momenten die dag die je bewust of onbewust heb meegemaakt. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Kijk dan snel op mijn website!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sanne en Kendall

Op 03 feb 2023

Wij waren wat laat met het regelen van een fotograaf voor ons trouwfeest, maar Naomi was gelukkig beschikbaar en was voor óns de perfecte keuze. Er was meteen een klik, en haar stijl paste perfect bij ons. Op de dag zelf was het heel relaxt en voelde het heel vertrouwd dat zij er bij was. Het is niet echt ons ding om een fotoshoot te doen, maar het ging helemaal vanzelf! Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en kunnen iedereen aanraden om Naomi te vragen als fotograaf! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en prachtige foto’s, Naomi!

Bob en Joyce

Op 19 dec 2022

Ons eerste gesprek was er meteen een klik en hebben we eerst 100 andere dingen besproken (disney, hp, kinderen, ervaringen) voordat we bij het foto gedeelte kwamen. Wij waren erg onder de indruk van je foto's, wat ben je goed in wat je doet Naomi! Echt top. Maar voor ons was het heel belangrijk dat wij een klik hadden zouden "vergeten" dat je er was op onze dag. Wij staan beide niet heel graag op foto en dat leek ons een hele opgave. Maar het is je gelukt, en hoe! Wauw! Alle kleine details, kleine momenten en grote momenten, alles staat op beeld en is echt super mooi geworden. We hebben erg gelachen (wanneer je ergens op de grond of in de bosjes zat), genoten van je gezelligheid en genieten nu nog elke keer van de prachtige foto's! Dankje dankje dankjewel! Wij zijn ontzettend blij dat je er op onze dag bij was! Dikke aanrader wat ons betreft!

Dennis en Mega

Op 08 aug 2022

Vorige week onze bruiloft gehad met Naomi als onze fotograaf. Wij zijn zeer tevreden en heel blij met haar werk. Wij hadden van te voren een pre-wedding photoshoot met haar gedaan. Ik vindt persoonlijk een pre-wedding photoshoot een echte must, dit moet je echt doen zodat je ook aan elkaar kunt wennen voor de grote dag. Wij hebben onze pre-wedding foto's gebruiken voor onze bruiloftwebsite en uitnodigingen. Ook geeft het je de gelegenheid om alvast te oefenen om natuurlijk te poseren voor de foto's. Naomi is echt een aanrader

Tessa

Op 06 aug 2022

Wat zijn wij blij met onze keuze voor Naomi als fotograaf op onze grote dag! Al bij het kennismakingsgesprek voelde het als een fijne match. Naomi heeft onze bruiloft vastgelegd van voorbereiding tot afsluitend diner. Ze is ontzettend gezellig, spontaan, flexibel en relaxt. Gedurende de hele dag straalt ze controle en rust uit, waardoor wij volledig op haar durfden te vertrouwen. En wat heeft ze mooie foto's gemaakt! Van detailshots en kleine momentjes, tot opstellingsfoto's en trouwreportage; wij zijn ontzettend blij met de mooie foto's die Naomi van en voor ons heeft gemaakt!

rogier

Op 06 aug 2021

Naomi, wat ben je goed in wat je doet! Gedurende onze gehele trouwdag hebben we je in ons midden mogen hebben, en deze complimenten zijn meer dan op z'n plaats. Allereerst het aankleden; wat een ongelofelijk oog voor momenten en detail heb jij. Geheel ongedwongen en onopgemerkt heb jij hier de allermooiste momenten vastgelegd. Van accessoires tot familie, er is je niets ontgaan. Ceremonie, diner: zonder ook maar iemand tot last te zijn, heb je alle mooie momenten, tranen, leuke blikken van ons als bruidspaar maar ook zeker van van de gasten weten te pakken. De complimenten zijn niet alleen van ons maar gaan zo ver als de aanwezige schilder, de trouwambtenaar, catering en alle aanwezige gasten. We kregen van de gasten te horen dat jouw passie voor je vak gewoonweg uitstraalt. Poseren is iets dat wij niet dagelijks doen of goed in zijn, en toch heb je met wat kleine aanwijzingen zulke mooie foto's gemaakt! Terecht dat je daar awards mee binnen sleept. We trouwen helaas niet nog een keer, maar iedereen die dat nog in het vooruitzicht heeft doet zich te kort als ze jou niet vragen voor de trouwfoto's! DANK! DANK! DANK! Het was een voorrecht om je bij onze prachtige dag te mogen hebben! Liefs, Rogier en Merel

Renate

Op 06 aug 2021

Na het kennismakingsgesprek met Naomi waren we meteen enthousiast, er was een klik die er moet zijn als iemand je de hele dag achtervolgd met een camera. Ook de dag zelf was super! Naomi durft leuke initiatieven erin te gooien met de foto's waardoor je ook mooie spontane foto's krijgt ik beveel haar echt aan!

Sherida

Op 04 aug 2021

wauwwwwwwwww jij bent een te leuk mens, love it! We waren en zijn heel blij met jou, je hebt er mede voor gezorgd dat vandaag een succes was! Onwijs bedankt voor jouw aanwezigheid, je gezelligheid, je goede zorgen, het meedenken en niet te vergeten: de prachtige plaatjes! Je was zo leuk!!!

Laura

Op 14 aug 2020

Een fijne fotograaf met goede ideeën en staat open voor ideeën van mij. geduldig en rustig tijdens de new born shoot. aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation