Moments by Naomi Het juiste moment de juiste foto

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Moments by Naomi Vraag informatie aan
Landelijk

Jullie zijn verloofd? 

Aller eerst, van harte gefeliciteerd!

Een van de mooiste dagen in jullie leven komt er aan, jullie gaan trouwen! Maar voor het zover is moet er heel wat worden geplant en dat begint vaak al vroeg. De kleding moet worden uitgezocht, de bloemen, de taart, de locatie en ga zo maar even door. 

Op jullie dag gebeurd er heel veel en sommige dingen gaan nou eenmaal langs je heen, jullie genieten volop van elkaar, de gasten en de dag waar jullie zo lang naar uit hebben gekeken. Een onderdeel wat dus ook zeker niet overgeslagen mag worden is natuurlijk de fotograaf voor een fantastische trouwreportage! Deze probeert voor jullie zo veel mogelijk vast te leggen dat jullie keer op keer kunnen genieten van alle mooie momenten die dag die je bewust of onbewust heb meegemaakt. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Lees dan snel verder. 

Hoe ga ik te werk?

* vrijblijvend kennismaking gesprek wordt geplant en ik kom gezellig langs bij jullie thuis
* Ik stuur jullie per mail een samenvatting van wat we hebben besproken 
* Jullie willen boeken? Geweldig! 
* Dan volgt de aanbetaling van 10%
* Jullie trouwdatum staat vanaf dit moment definitief geboekt
* Eventuele pre-weddingshoot voor de uitnodiging 
* Nog een contact moment via mail of telefoon ongeveer een maand van te voren voor de laatste details 
* De rest van de betaling dient uiterlijk 1 maand van tevoren volledig te worden voldaan  
* de Grote dag!
* Binnen 2 weken ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie digitaal verstuurd 
*Album bespreking bij jullie thuis (indien van toepassing)
* album bestellen na akkoord (indien van toepassing)
* levering van het album (indien van toepassing)

De dag zelf 

De dag zelf ben ik aanwezig op de afgesproken tijd bij de bruid of de bruidegom. Dit is afhankelijk van de afspraken die we hebben gemaakt. Ik ben de dag het aantal uren die we hebben afgesproken bij jullie aanwezig en volg jullie zo veel mogelijk op afstand maar wel dichtbij genoeg om alles goed vast te leggen. Ik ga pas weg als jullie helemaal tevreden zijn en alles op de foto staat wat jullie wilde. Dit zal ik altijd nog even controleren voor ik weer inpak en jullie laten genieten van de rest van de dag/avond met familie en vrienden. 

Over het algemeen zullen de foto's worden gemaakt zoals de situatie er is. Spontaan en niet geposeerd dus. Het is niet de bedoeling dat iedereen heel de dag merkt dat ik aanwezig ben want het is tenslotte JULLIE dag. Tijdens de aparte trouwreportage zal ik soms wel vragen om bepaalde poses maar probeer dit wel zo natuurlijk mogelijk te laten. 

Het kan wel soms gebeuren dat ik per ongeluk voor een van de gasten hun uitzicht sta. Ik probeer dit zo veel mogelijk uit de weg te gaan maar voor het perfecte plaatje ontkom ik hier helaas niet altijd aan. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik het juiste moment op de foto heb voor jullie en niet Oma met haar telefoon. Het is veel leuker om de beste foto's die dag samen terug te bekijken in het album. 

Ik vraag hiervoor daarom altijd in het gesprek of dit vermeld kan worden tijdens de ceremonie zodat de gasten weten dat er op verzoek van het bruidspaar een fotograaf aanwezig is. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

rogier

Op 06 aug 2021

Naomi, wat ben je goed in wat je doet! Gedurende onze gehele trouwdag hebben we je in ons midden mogen hebben, en deze complimenten zijn meer dan op z'n plaats. Allereerst het aankleden; wat een ongelofelijk oog voor momenten en detail heb jij. Geheel ongedwongen en onopgemerkt heb jij hier de allermooiste momenten vastgelegd. Van accessoires tot familie, er is je niets ontgaan. Ceremonie, diner: zonder ook maar iemand tot last te zijn, heb je alle mooie momenten, tranen, leuke blikken van ons als bruidspaar maar ook zeker van van de gasten weten te pakken. De complimenten zijn niet alleen van ons maar gaan zo ver als de aanwezige schilder, de trouwambtenaar, catering en alle aanwezige gasten. We kregen van de gasten te horen dat jouw passie voor je vak gewoonweg uitstraalt. Poseren is iets dat wij niet dagelijks doen of goed in zijn, en toch heb je met wat kleine aanwijzingen zulke mooie foto's gemaakt! Terecht dat je daar awards mee binnen sleept. We trouwen helaas niet nog een keer, maar iedereen die dat nog in het vooruitzicht heeft doet zich te kort als ze jou niet vragen voor de trouwfoto's! DANK! DANK! DANK! Het was een voorrecht om je bij onze prachtige dag te mogen hebben! Liefs, Rogier en Merel

Renate

Op 06 aug 2021

Na het kennismakingsgesprek met Naomi waren we meteen enthousiast, er was een klik die er moet zijn als iemand je de hele dag achtervolgd met een camera. Ook de dag zelf was super! Naomi durft leuke initiatieven erin te gooien met de foto's waardoor je ook mooie spontane foto's krijgt ik beveel haar echt aan!

Sherida

Op 04 aug 2021

wauwwwwwwwww jij bent een te leuk mens, love it! We waren en zijn heel blij met jou, je hebt er mede voor gezorgd dat vandaag een succes was! Onwijs bedankt voor jouw aanwezigheid, je gezelligheid, je goede zorgen, het meedenken en niet te vergeten: de prachtige plaatjes! Je was zo leuk!!!

Laura

Op 14 aug 2020

Een fijne fotograaf met goede ideeën en staat open voor ideeën van mij. geduldig en rustig tijdens de new born shoot. aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation