Memories by Bo Onopvallend en vol overgave fotografeer ik alle mooie momenten.

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Een prachtig beeldverhaal maken die jullie voor altijd kunnen koesteren. Dat is mijn passie als bruidsfotograaf. Ik breng de sfeer en emotie van jullie trouwdag liefdevol in beeld. Zodat jullie deze keer op keer opnieuw kunnen beleven.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen en of er een klik is? Neem dan contact met mij op via de mail of de WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk een berichtje terug sturen en hoop jullie snel te zien voor een kennismaking.

Liefs Bo.

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rogier en Irma

Op 29 sep 2020

Wij zijn heel blij dat Bo als fotograaf aanwezig was op onze bruiloft! Bo is spontaan, direct en heel flexibel. Wij vonden het heel fijn samenwerken! Daarnaast zijn we ook super blij met de mooie foto's! Aanrader dus :)

Jolanda en Guus

Op 12 sep 2020

Bo, jij bent spontaan, flexibel en vooral professioneel. Wij voelden ons gelijk op ons gemak bij jou en durfden, tijdens onze fotoreportage in Edam, onszelf te zijn. Mede door jou hebben wij een prachtige huwelijksdag gehad. Wij zijn heel benieuwd naar alle foto's. Ga zo door Bo!

Manon

Op 08 jun 2020

Wat een topper ben jij bo! Zo professioneel, en ook zo bijzonder lief voor mijn kind... ze voelde zich zo vrij en goed. Was zo fijn om te zien. En het resultaat is zo mooi! En dat voor die prijs...je ziet dat jij er ook van geniet. Je bent een top fotografe! Super bedankt.

Angela

Op 08 jun 2020

Bo is een topper zo rustig en relaxed niks was te gek of teveel! Zeker een aanrader. Wat een gezellige en leuke meid! Toppertje om op je bruiloft te hebben

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation