Mammarina

kado & lekkernij

Welkom bij Mammarina

De website die staat voor leuke, originele kado’s en overheerlijke lekkernijen. Waaraan met veel zorg en aandacht een persoonlijke touch wordt toegevoegd. Wat u ook zoekt, wij hebben het of creëren het voor u!

Mammarina kado & lekkernij, is een samenvoeging van de bedrijven Mammarina, de creatiefste borduurspecialist en Mammarina-Kindertraktaties. Dit bedrijf wordt geleid door de creatieve duizendpoot Carolien Profijt: ‘Ik ben iemand die overal inspiratie uithaalt en altijd op zoek is naar iets nieuws. Daardoor kan ik ook samen met u een mooi, verrassend kado of lekkernij op maat maken.’

Speciale wensen

Heeft u een opening, jubileum of andere speciale gebeurtenis te vieren? Of gaat u wegens een geboorte op kraamvisite? Vertel ons voor welk persoon of bedrijf u een kado of lekkernij zoekt en wij zorgen voor de rest. Ook voor mensen met allergieën of speciale wensen kunt u bij Mammarina terecht. Want iedereen verdient iets leuks of lekkers bij een speciale gebeurtenis!.

Wow-factor

De kernwoorden waarmee wij werken, zijn: leuk, origineel, persoonlijk, functioneel en de Wow-factor. Bij de lekkernijen werken wij tevens met biologische ingrediënten.

Een kijkje nemen

Neem gerust een kijkje op onze website. Dan ziet u welke leuke ideeën wij voor u hebben. ‘En zit uw ideale cadeau of lekkernij er niet bij? Neem dan contact met ons op. Want wij denken graag met u mee om uw droom te realiseren’, aldus Carolien Profijt.

Bezoek ook eens mijn facebook pagina.

06-15499355

Adres: Kolgans 16 5754 CS Deurne

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Kolgans 16

5754 CS Deurne

06-15499355