Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Love Wedding Planning Ik bezorg jullie een fantastische trouwdag in Limburg!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Love Wedding Planning Vraag informatie aan
Landelijk

Weddingplanner Love Wedding Planning in Amstenrade.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lianne & Dominique

Op 01 feb 2021

We vonden het een erg mooie dag! Het was fijn een professioneel ceremoniemeester te hebben, omdat je weet wat er allemaal moet gebeuren. Je zorgt ervoor dat de planning goed loopt en alles op tijd gebeurt. Ook het maken van het draaiboek en contact met leveranciers op de dag zelf was erg fijn om uit handen te kunnen geven en om weinig tot niks van te merken. Tenslotte waren we erg blij dat alles nog zo snel versierd kon worden op de dag zelf en dat we hier geen omkijken naar hadden. Bedankt voor het verzorgen van ceremoniemeesterschap op onze bruiloft!

Mandy & Remco

Op 01 feb 2021

Colinda heeft ons bij het plannen van de bruiloft en tijdens de dag zelf zeer goed geholpen! Wij zijn zeer tevreden en raden haar absoluut aan! Ze is van de planning, details en flexibel en denkt met je mee. Haar directe en open manier van communiceren hebben wij als prettig ervaren.

Vivian

Op 06 feb 2020

Colinda is een leuke, ambitieuze meid die erg daadkrachtig is en zeker je droombruiloft kan creëren! Zeker als je in Limburg wilt trouwen.

Kevin Kyra

Op 18 nov 2018

TOP BEDRIJF.! Op 22 sept. 2018 heeft Colinda in samenwerking met Down South Events onze bruiloft gerealiseerd op locatie Kasteel Commanderie in Voeren ( BE ). Daar wij in eerste instantie op een andere locatie gingen trouwen.. en deze eigenaar ons meer dan 1 jaar heeft voorgelogen, waardoor wij 1,5 week voor onze trouwdatum, zijn moeten verkassen naar een andere locatie.. .. zo zijn wij uiteindelijk in contact gekomen met Colinda... EN DAT HADDEN WE EERDER MOETEN DOEN!!! Colinda heeft onze bruiloft binnen 1,5 week, volledig naar wens georganiseerd op een schitterende locatie

Pascal

Op 19 sep 2018

Colinda van Dijk is een vriendelijke gedreven wedding planner met originele ideeën. Echt een aanrader.

Titia

Op 19 jun 2018

Colinda van Dijk van Love Wedding Planning heeft bij onze bruiloft op 3 juni 2017 de rol van ceremoniemeester vervuld. Wij hebben een prachtige dag beleefd. Dankjewel Colinda!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation