Love Wedding Planning Ik bezorg jullie een fantastische trouwdag in Limburg!

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwen Limburg arrangement, de zekerheid van onbezorgd genieten

Trouwen in Maastricht of in het buitenland op jullie wensenlijstje?

Altijd al gedroomd van een bruiloft in het mooie Toscane, maar past dit niet binnen jullie budget? Of na jullie studietijd besloten dat trouwen in Maastricht of trouwen in Limburg jullie aanspreekt?

Dan heeft Love Wedding Planning een heel mooi pakket voor jullie. Het trouwen Limburg arrangement is een totaalpakket voor jullie bruiloft met daarin nog velen keuzemogelijkheden. Wij maken je bruiloft helemaal af, inclusief volledige styling in Bohemian, Italian of Winter. Op vele trouwlocaties in deze omgeving waan je je ook nog eens in het buitenland zonder dat je hiervoor veel geld hoeft uit te geven.

Wil je graag meer informatie bekijk dan hier de verschillende mogelijkheden!

Weddingplanner en ceremoniemeester in Limburg

Willen jullie onbezorgd kunnen toeleven naar jullie trouwdag in Limburg? Geen urenlange zoektochten naar de beste trouwleveranciers en dan nog niet zeker weten of dit de kwaliteit aan jullie wensen voldoet? En meteen de trouwlocatie van jullie dromen vinden?  Als Weddingplanner of ceremoniemeester in Limburg help ik jullie graag met deze vragen. Ik ben jullie personal assistant en coach tijdens het planningsproces en geef jullie adviezen met betrekking tot trouwlocaties en trouwleveranciers. Als weddingplanner in Limburg regel ik zelfs al deze leveranciers voor jullie en als ceremoniemeester ben ik juist meer op de achtergrond met alleen adviezen en aanwezigheid op de trouwdag zelf.

Wanneer kiezen jullie voor een weddingplanner?

Hebben jullie een drukke baan en daarom zelf weinig tijd om jullie trouwdag te organiseren? Willen jullie zeker weten dat jullie de trouwleveranciers kiezen met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Of willen jullie gewoon onbezorgd genieten van alle voorbereidingen en alles uit handen geven? Dan past een weddingplanner perfect bij jullie! Wij kunnen de gehele trouwplanning uit handen nemen, maar ook een gedeelte ervan.  In dat geval overleggen we samen welk gedeelte van de trouwplanning jullie doen en welke gedeelte wij uit handen nemen.

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lianne & Dominique

Op 01 feb 2021

We vonden het een erg mooie dag! Het was fijn een professioneel ceremoniemeester te hebben, omdat je weet wat er allemaal moet gebeuren. Je zorgt ervoor dat de planning goed loopt en alles op tijd gebeurt. Ook het maken van het draaiboek en contact met leveranciers op de dag zelf was erg fijn om uit handen te kunnen geven en om weinig tot niks van te merken. Tenslotte waren we erg blij dat alles nog zo snel versierd kon worden op de dag zelf en dat we hier geen omkijken naar hadden. Bedankt voor het verzorgen van ceremoniemeesterschap op onze bruiloft!

Mandy & Remco

Op 01 feb 2021

Colinda heeft ons bij het plannen van de bruiloft en tijdens de dag zelf zeer goed geholpen! Wij zijn zeer tevreden en raden haar absoluut aan! Ze is van de planning, details en flexibel en denkt met je mee. Haar directe en open manier van communiceren hebben wij als prettig ervaren.

Vivian

Op 06 feb 2020

Colinda is een leuke, ambitieuze meid die erg daadkrachtig is en zeker je droombruiloft kan creëren! Zeker als je in Limburg wilt trouwen.

Kevin Kyra

Op 18 nov 2018

TOP BEDRIJF.! Op 22 sept. 2018 heeft Colinda in samenwerking met Down South Events onze bruiloft gerealiseerd op locatie Kasteel Commanderie in Voeren ( BE ). Daar wij in eerste instantie op een andere locatie gingen trouwen.. en deze eigenaar ons meer dan 1 jaar heeft voorgelogen, waardoor wij 1,5 week voor onze trouwdatum, zijn moeten verkassen naar een andere locatie.. .. zo zijn wij uiteindelijk in contact gekomen met Colinda... EN DAT HADDEN WE EERDER MOETEN DOEN!!! Colinda heeft onze bruiloft binnen 1,5 week, volledig naar wens georganiseerd op een schitterende locatie

Pascal

Op 19 sep 2018

Colinda van Dijk is een vriendelijke gedreven wedding planner met originele ideeën. Echt een aanrader.

Titia

Op 19 jun 2018

Colinda van Dijk van Love Wedding Planning heeft bij onze bruiloft op 3 juni 2017 de rol van ceremoniemeester vervuld. Wij hebben een prachtige dag beleefd. Dankjewel Colinda!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation