LoungeKlipper Zeg “Ja, ik wil!” aan boord van LoungeKlipper

LoungeKlipper LoungeKlipper
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
LoungeKlipper
Monnickendam

Trouw aan boord van een zeilschip. Kies LoungeKlipper als de perfecte trouwlocatie!

Zodra je gaat trouwen, is er zoveel keuze. In alles! Welke ringen, jurk, pak, muziek en locatie gaat het worden? Je wilt een onvergetelijk vrijgezellenfeest, de bruiloft van je dromen én de meest romantische plek voor je huwelijksnacht. Waar geven jullie elkaar het ja-woord, waar is de borrel, waar en wat wil je eten? Iets waarover je kunt blijven fantaseren en redeneren, maar je wilt dit belangrijke puntje op je ‘trouw-to-do’-lijstje vast gauw aftikken. Als je op zoek bent naar iets origineels en onvergetelijks, iets romantisch en toch stoers, dan is een zeilschip de beste optie. De sfeer is meteen goed, jullie hebben je eigen plek en je kunt het schip ‘aankleden’ naar jullie smaak. En al die andere dingen regel je met de reder of schipper. Trouwen aan boord van een zeilschip is alles in één!

Het vrijgezellenfeest

Natuurlijk wordt er ook een vrijgezellenfeest georganiseerd. Om te voorkomen dat je straks in een koeienpak met engelenvleugeltjes op je rug door Amsterdam loopt, raden wij je aan om de organisatoren hiervan iets in te fluisteren. Je kunt namelijk best een suggestie doen voor een dag of zelfs een heel weekend varen met een van de eerdergenoemde schepen. Heerlijk ontspannen zeilen met z’n allen, maar – mochten je vrienden dat nodig vinden – je kunt ook goed aan het werk worden gezet. De zeilen moeten worden gehesen en er zijn altijd nog klusjes te bedenken die geschikt zijn voor een aanstaande bruid of bruidegom. Het is ook leuk om onderweg van boord te gaan in zo’n gezellig havenstadje langs het IJsselmeer – of als je liever in Amsterdam verblijft, dan daar – voor een kroegentocht of city game.

Enthousiast geworden en hoor je jezelf het Ja-woord al geven aan boord van LoungeKlipper? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Wil je meer lezen over de LoungeKlipper? Ga naar de advertorial

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Cas

Op 29 aug 2018

Topdag op het water gehad met Remco! Sfeer was top. Daarna heeft hij mij zelfs ook nog geholpen met mijn doen boot die kuren had. Zeer aan te raden

Wilma

Op 13 jun 2018

Wat een fantastische dag hebben wij mee gemaakt gisteren op de lounge klipper. Muziek, goed eten, een roseetje en geweldige mensen. Personeel, eigenaar, schipper en de leuke gesprekken met iedereen aan boord. Het was top! Volgende keer een roseetje minder .

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation