Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Liefdesgeluk Voor een sprankelende, persoonlijke en inspirerende ceremonie!

10 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Liefdesgeluk Vraag informatie aan
Mevr. Ella van Toorn
Oosterhout - Landelijk

Trouwen is veel meer dan alleen "ja" zeggen! Als zelfstandig trouwambtenaar verwoord ik jullie liefdesgeluk. Zichtbaar, voelbaar aanwezig geheel in jullie eigen stijl en waarden. Persoonlijk, inspirerend, met vleugje flair en humor. Jullie staan echt centraal, omringd door degenen die jullie lief zijn. Een onvergetelijke ervaring die jullie verbinding versterkt. 

Ik ben ruim 5 jaar actief als trouwambtenaar. Ik word ervaren als een originele, energieke, creatieve, enthousiaste trouwambtenaar die volop betrokken is en een levendige toespraak geeft. Er is veel persoonlijke aandacht, die prachtig tot uitdrukking komt in jullie ceremonie, zowel qua inhoud als qua sfeer. Zo krijg je een unieke, persoonlijke ceremonie die inspireert!

Met veel plezier verwoord ik jullie LIEFDESGELUK, waar jullie ook het ja-woord uit willen spreken.

TIP: voor stralend en duurzaam liefdesgeluk zorg je met de Relatie-APK. Een gezonde dosis onderhoud aan je relatie. Periodiek en preventief voor verdere groei van jullie onderlinge verbondenheid en liefdesgeluk!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ron & Sanne Huijgen

Op 20 nov 2023

Bij het zoeken van een trouwambtenaar kwamen mijn partner en ik al gauw uit bij Ella. Haar vrolijke, open en enthousiaste bericht waarin zij zichzelf voorstelt sprak ons beide meteen aan. En bij de eerste kennismaking bleek meteen wat een goede keuze we gemaakt hebben. Ella is rustig, maar heel enthousiast om ons te mogen trouwen. Ze neemt ruim de tijd om ons goed te leren kennen. Laat ieder van ons ons verhaal doen en stelt tussendoor belangrijke vragen, waar je zelf in de spanning niet aan zou denken. Tijdens de ceremonie vertelt ze heel enthousiast en met gevoel ons verhaal. Wat ze geweldig mooi heeft samengevoegd tot een kort, mooi, evenwichtig en liefdevol verhaal. Kortom, Ella heeft een heel open, vriendelijke en rustgevende uitstraling met veel enthousiasme om er een hele mooie, speciale ceremonie van te maken. De klik is er meteen en dat maakt het extra bijzonder om door Ella getrouwd te worden.

Ida

Op 24 aug 2023

De gastvrouw die aanwezig was bij deze huwelijksvoltrekking, zei na afloop dat ze niet eerder zo’n geweldige ceremonie had meegemaakt. Ze schreef me: Ella was bij ons in het stadhuis van Nieuwpoort om 2 mensen met het huwelijk aan elkaar te verbinden. Ze deed dit op een hele prettige manier. Ze kwam warm en enthousiast over en reageerde leuk op dingen die in het publiek gebeurde. Ze hield een mooie speech en je zag dat de gasten geboeid luisterden en het bruidspaar erin herkende. Ik hoop je binnenkort weer eens te zien, dat zou leuk zijn!

Casper & Mirjam

Op 24 aug 2023

We kijken met veel geluk en plezier terug op ONZE dag! Voor onze grote dag hebben wij een kennismakingsgesprek gehad met Ella. Dit was een ontzettend leuk gesprek! Ella wist precies de vragen te stellen om erachter te komen wie wij zijn en waarom wij met elkaar willen trouwen. Dit alles heeft zij in een supermooie speech verwerkt, die zij op een leuke en spontane manier ter gehore bracht tijdens de huwelijksvoltrekking. Wij, maar ook onze gasten, herkenden ons hier volledig in.

Ad & Nelma

Op 15 jun 2023

Nu de foto’s binnen zijn beleven wij de dag opnieuw en genieten weer. Wij hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij jouw inzet. Het voorgesprek hebben we als prettig ervaren, je stelde ons gelijk op ons gemak. Het was ook ontspannen. De informatie die je daar hoorde heb je in je toespraak leuk verwoord. De ceremonie was ontspannen zoals we gehoopt hadden. Ook leuk dat je de kinderen erbij betrok en dat Quinn mocht voorlezen. Nogmaals onze hartelijke dank.

Teus Jan & Panos

Op 01 feb 2023

Iedereen was heel enthousiast over jouw toespraak en positieve energie! Mijn docente Nederlands (Marga) en haar man, allebei 70 plusers en al veel bruiloften hebben mee gemaakt, vonden dit de beste, vrolijkste en meest verfrissend uitspraak/ceremonie ooit. Wij hebben dit van heel veel gasten gehoord! We zijn zo dankbaar voor alles wat jij voor ons hebt gedaan! Jij creëerde een hele goede start met deze bijzondere ceremonie en toen wij naar de Dam gingen was iedereen gelijk al in de feest stemming. Normaal gesproken kan dat anders even duren. Jouw enthousiasme heeft het heel persoonlijk gemaakt. Jouw kracht is dat jij heel goed kunt luisteren en dit vertalen in een mooie toespraak.

Marjolijn

Op 26 oct 2020

Ella was een geweldige trouwambtenaar! Het voorbereidende gesprek was al leuk, en hoe zij onze antwoorden en verhalen uit dit gesprek wist om te smeden tot een prachtig persoonlijk verhaal over ons als bruidspaar was geweldig! Ze was vol enthousiasme, vertelde op zo'n warme, persoonlijke manier dat er veel mensen waren die dachten dat zij familie of een vriendin was. Wij kijken met veel plezier terug op onze trouwdag en Ella heeft hem met haar prachtige toespraak nog zoveel mooier gemaakt! Wij zijn haar heel dankbaar en raden haar dan ook van harte aan als trouwambtenaar. Je gaat er geen spijt van krijgen

Marit & Tjeerd

Op 26 oct 2020

Ja het was echt onwijs gaaf allemaal! We zijn zo blij dat het allemaal gelukt is op de manier zoals wij het voor ogen hadden. We zijn inmiddels alweer eventjes aan het werk en over 2 weken gaan we lekker op huwelijksreis. Ondertussen flink aan het nagenieten. We hebben de film inmiddels terug gekeken, erg leuk! Heel de ceremonie staat erop. Het was een mooie speech, echt waar. Bepaalde zaken heel mooi verwoord, daar zijn we zo blij mee.

Charlotte

Op 26 oct 2020

Vanaf het eerste moment sprak Ella ons gelijk al aan. Dit gevoel werd voor ons bevestigd naar een uitgebreid gesprek aan huis. Tijdens de ceremonie was het voor ons heel leuk om te horen hoe ons gesprek vorm kreeg. Ondanks de soms heftige onderwerpen wist Ella deze niet te beladen te brengen en met een dosis humor. Wat resulteerde tot een mooi en persoonlijk verhaal. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Hartelijk bedankt!

Linda

Op 26 oct 2020

Heel fijne en enthousiaste trouwambtenaar, ze maakte er een feest van, persoonlijke speech waar aandacht aan was besteed. Zeer aan te bevelen!

Joël & Mirjam

Op 26 oct 2020

Heel leuk contact gehad met Ella, en ons voorbereidend gesprek op de ceremonie voelde open, we konden echt ons eigen verhaal vertellen. Dit was ook zeker terug te horen in de speech. De speech was erg enthousiast, vrolijk en precies ons verhaal. We kijken terug op een hele mooie ceremonie.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation