Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ledschermbus.nl Zichtbaar uniek!

Ledschermbus.nl Vraag informatie aan
Dhr. Rick Veldhuizen
Landelijk

Mobiele ledschermen voor elke bruiloft en huwelijksceremonie

Mobiele ledschermen brengen jouw boodschap op unieke wijze over. Ledschermbus.nl biedt je 2 prachtige oldtimer Volkswagenbusjes uit ’76 voorzien van een haarscherp ledscherm en brengt oud en nieuw op een prachtige manier samen. Niet alleen bieden wij deze 2 fraaie Volkswagen busjes aan, maar nog veel meer mobiele ledschermen en modulaire ledschermen, geheel op maat opgebouwd! Zo hebben wij voor jou evenement, feest, open dag, etc  altijd een ledscherm die voldoet aan jou wensen.

Ledschermbus, zichtbaar uniek! 

De Ledschermbus kan op jullie bruiloft prachtig staan bij de entree van je trouwlocatie of feest of bijvoorbeeld in de tuin. Plaats eenvoudig je welkomsttekst op het scherm, laat foto's enof filmpjes zien van de ceremonie, fotoshoot of vrijgezellenfeest of stream live als je bijvoorbeeld 2 locaties hebt.

Maar we kunnen natuurlijk ook jou filmpje laten zien bij juist diegene die niet bij jullie mooiste dag aanwezig kunnen zijn. Denk aan een opa of oma, of een familielid die ziek is. Dan spelen we jou film voor de deur af bij diegene! Hoe mooi is dat!! 

De "Tuktuk"

Ook onze piaggio "tuktuk"is ideaal voor welkomst, filmpjes etc. In de bak staat een 65 inch tv scherm en kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Ook is dubbelzijdig mogelijk! Prachtig op je oprijlaan van je ceremonie of feest, maar ook op het terras ! 

Kortom, zichtbaar uniek ben je met onze Ledschermbussen!!

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Ledschermbus.nl
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation