Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kimberley Westdorp Fotografie Ik hou van pure, ongedwongen, spontane en liefdevolle beelden.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kimberley Westdorp Fotografie Vraag informatie aan
Mevr. Kimberley Westdorp
Oud-Beijerland / Landelijk

Yes! Jullie gaan trouwen!

De datum is bekend en misschien is de locatie ook al geregeld. Op jullie eigen manier zijn jullie een onvergetelijke dag aan het plannen om deze samen, met alle dierbaren om jullie heen, te vieren. Hoe mooi is het om hier altijd op terug te kunnen kijken en de dag opnieuw te mogen beleven bij het terugzien van de foto’s. Als trouwfotograaf wil ik deze liefdevolle dag graag voor jullie vastleggen!

Tijdens jullie dag probeer ik redelijk onopvallend aanwezig te zijn. Ik zal alles fotograferen zoals het is, dus niet gemaakt of geregisseerd. Jullie hoeven niet te poseren (misschien met uitzondering van de locatieshoot en de eventuele familie/groepsfoto’s). Naast het vastleggen van de belangrijkste momenten op jullie dag, ben ik gek op de details, emoties en speel ik graag met (dag)licht en mooie composities. Door de aardse tinten en gebruik van licht wordt mijn fotostijl weleens omschreven als ‘romantisch’ en in mijn zwart-wit beelden zit vaak ook nog een wat ‘artistieke vibe’.

Ik hou van bruidsparen die de liefde vieren. Mensen met unieke verhalen die de liefde voor elkaar maar al te graag willen uitspreken, die midden in het leven staan en er echt een feestje van willen maken. Ik kruip graag in jullie wereld om samen iets moois te creëren!

tarieven en pakketten

Ik bied een aantal zorgvuldig samengestelde pakketten aan voor verschillende voorkeuren en budgetten. Het standaardpakket begint bij €1175,- voor 6 uur fotografie en bevat o.a.:
Kennismakings- & detailgesprek (een maand voor de bruiloft)
Een preview van 20-50 foto’s binnen een week geleverd in een online galerij
Minimaal 200+ foto’s in een online galerij binnen een maand geleverd
Premium album van 15cm x 15cm met 20 pagina’s
Exclusief reiskosten van 0,39ct. p. km. vanaf Oud-Beijerland.
Mijn pakketten zijn uit te breiden met extra uren (€150,- per uur extra), pre- weddingshoot, second shooter, videograaf en een upgrade naar een luxer album.

Benieuwd naar de overige pakketten en verdere werkwijze? Vraag dan de brochure aan!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Robey

Op 09 jan 2024

Afgelopen najaar hebben wij een prachtige fotoshoot gehad bij Kimberley. De foto's zijn echt fantastisch geworden en hebben een mooi plekje in huis gekregen. Het was een hele gezellige middag, gemoedelijk, ongedwongen en met heel liefde!

Tessa

Op 09 jan 2024

We hadden een supertoffe shoot met Kim op een prachtige locatie. Het was vooral een heel fijn, relaxed, liefdevol en vrolijk samenzijn en dat zie je duidelijk terug op de foto's! Kimberley was heel leuk met onze dochter, ze kwam helemaal los, en wilde graag op de foto's terwijl ze nooit zo op de foto hoeft. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, Kim is iemand die foto's maakt zoals ik het heel graag zie! De herinneringen, liefde en emoties spatten van het doek! ♡ Nooit meer een andere fotograaf!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation