Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

KENO Weddings Dé fotograaf en videograaf op jullie bruiloft.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
KENO Weddings Vraag informatie aan
Dhr. Kenneth Kruijntjens
Maastricht / Landelijk

DE DAG VAN JULLIE LEVEN… MET ONS ERBIJ


Een trouwdag begint natuurlijk met een uitgebreide voorbereiding achter de schermen. Wij zijn erbij om alle details in beeld te brengen: het vastmaken van de manchetknopen en het strikken van de stropdas, het opmaken van de bruid, de styling van het bruidskapsel en het opspelden van de corsages. Een mooie start van jullie trouwreportage en zo kunnen jullie meteen wennen aan onze aanwezigheid.

Tijdens de officiële ceremonie gaan we zo subtiel en onzichtbaar mogelijk te werk. We blokkeren niemands beeld en staan niet in de weg, want dit is het moment van jullie en jullie dierbare gasten. Bij het aanschuiven van de ringen, het zetten van de handtekeningen en de eerste kus als echtpaar moeten we natuurlijk wel wat dichterbij komen. Jullie hoeven je geen zorgen te maken om de kwaliteit, ook als de ceremonie binnen plaatsvindt in moeilijke lichtomstandigheden, zorgen wij voor haarscherpe beelden. Tip: vraag jullie gasten om tijdens de ceremonie geen foto’s en filmpjes te maken. Het is zonde als iedereen op de foto staat met een telefoon in de hand.

Tijdens jullie trouwdag gebeurt er van alles, ook dingen die jullie niet meekrijgen, maar die wel heel leuk zijn om later terug te zien. Lachende gasten, spelende kinderen, de ouders die een traantje laten als jullie elkaar kussen. Het neefje dat trots zelf zijn glas cola vult, die ene vriendin die nooit op de foto wil maar die we nu ‘betrappen’ met een brede lach op haar gezicht. Het is onze taak om alles sfeervol in beeld te brengen. Met sfeerbeelden, gedetailleerde foto’s, portretten en op film. Spontane acties van mensen die niet op ons letten, leveren vaak de leukste beelden op. Dus ook tijdens de fotoshoot met jullie als bruidspaar zorgen we met humor voor spontaan resultaat.

De openingsdans, de band of deejay, de ‘dance moves’ van de gasten, die ene oom die duidelijk zit te knikkebollen, de gasten die zich gesterkt door een extra wijntje helemaal uitleven bij de photobooth… Ook tijdens het feest zijn we aanwezig om alles vast te leggen, hoe laat het ook wordt!

VÓÓR DE BRUILOFT

Natuurlijk leren we elkaar niet pas kennen op jullie trouwdag. Wij vinden het heel belangrijk dat jullie je op het gemak voelen bij ons. Daarom komen we bij jullie langs om uitgebreid met elkaar te praten en jullie wensen te bespreken. We zijn benieuwd naar de locatie van jullie huwelijk, zodat we de omgeving alvast kunnen verkennen. Als we jullie een beetje kennen, weten we zeker dat jullie ook jezelf herkennen in de beelden die we vastleggen.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Candeline

Op 27 jun 2023

Wij hebben 2 topdagen gehad dankzij Kenneth en Robbert! Zij hebben hun uiterste best gedaan om prachtige foto's en filmpjes te maken en dit is zeker gelukt! Ik raad iedereen aan om van hun diensten gebruik te maken. Ze zijn heel vriendelijk en denken goed mee om de beste foto's en filmpjes te maken. Ook merk je heel weinig van hun aanwezigheid en dat is heel fijn. Wij voelden ons erg op ons gemak bij hun. Alle mooie en belangrijke momenten, hebben zij kunnen vastleggen. Wij kunnen na het bekijken van de foto's en filmpjes nog steeds evenveel nagenieten. Het is dat ik maar 5 sterren kan geven, maar van ons krijgen ze een 10+. Dank jullie wel!!!! Jullie zijn een top team samen!!

Daphne

Op 27 jun 2023

Kenneth en Robbert hebben op 1 oktober 2022 onze bruiloft prachtig vastgelegd op foto en video. Tijdens de fotoshoot dachten ze heel fijn met ons mee om zo de mooiste plekjes uit te zoeken. Zowel Kenneth als Robbert zijn ontzettend gezellig en spontaan. We vonden het super gezellig om ze erbij te hebben op onze trouwdag en hebben veel met ze kunnen lachen. Ook onze gasten waren enthousiast over hun spontaniteit en voelden zich op hun gemak ondanks de camera’s. Het uiteindelijke resultaat is meer dan waar we op hoopten. Ze hebben momenten weten vast te leggen waarvan we zelf nieteens wisten dat ze er waren, maar die de sfeer van de dag perfect weergeven. En alles is in hoge kwaliteit. Wij zullen mede dankzij Kenneth en Robbert nog heel lang nagenieten van onze trouwdag. We kunnen KENO weddings dan ook zeer zeker aanraden!

Caroline

Op 27 jun 2023

Wat zijn wij blij met het werk van KENO weddings. Het begon met een snelle reactie toen ik informeerde naar de beschikbaarheid op onze trouwdag en al snel volgde een fijn kennismakingsgesprek. Op de bruiloft zelf was het heel prettig dat Kenneth en Robbert zich zo soepel mengden tussen onze gasten. Van de ene kant werkten ze haast onzichtbaar en hadden wij en onze gasten helemaal niet het gevoel dat we op beeld werden vastgelegd, van de andere kant voelde het alsof Kenneth en Robbert gewoon twee vrienden waren die als gast op het feest waren. Hun grapjes en praatjes hielpen ons zeker ontspannen zo aan het begin van de bruiloft. Ze zorgden er voor dat we ons op ons gemak voelden en ze voelden ook al snel aan wat onze wensen waren. Met de trouwfilm en foto’s zijn we meer dan blij. Ze hebben heel knap de emoties van ons en onze gasten vast weten te leggen. Op de foto’s van de openingsdans en het feest is de activiteit en energie goed zichtbaar. Daarnaast hebben ze ook een aantal verzoekjes die we hadden wat betreft het bewerken van een aantal beelden goed opgepakt. KENO weddings heeft ervoor gezorgd dat we geweldig kunnen nagenieten van alle momenten van onze speciale dag. Super bedankt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation