Kasteel Doorwerth Is een officiële trouwlocatie van de gemeente Renkum

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Fonteinalle 2B
6865 ND Doorwerth

Kasteel Doorwerth


De mooiste trouwlocatie in Doorwerth is Kasteel Doorwerth. U kunt dus de huwelijksvoltrekking en het huwelijksfeest vieren op het kasteel. Het kasteel beschikt over vier prachtige ruimtes om te trouwen:

· De statige Ridderzaal
· De Torenkamer
· De Jac. P. Thijssezaal
· Het Koetshuis

De eerste drie trouwlocaties zijn in het kasteel zelf, het Koetshuis ligt op 50 meter afstand van het kasteel.

Wanneer u besluit uw huwelijksdag te vieren op Kasteel Doorwerth dan presenteren wij u graag een feestelijk glas champagne met bruidstaart in de Koetsruimte. Natuurlijk kan dit bij mooi weer op uw trouwdag ook op het terras. En neemt u vooral de tijd voor een fotoreportage op het kasteel, uw gasten kunnen ondertussen het kasteelmuseum bezoeken.

Een onvergetelijke trouwlocatie

Kasteel Doorwerth heeft ruimte voor maximaal 350 receptiegasten en dinergasten. Uw overnachting en eventueel die van uw gasten verzorgen wij graag in het nabij gelegen Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum. We stemmen uw dag helemaal af op uw wensen, u mag het zeggen. Zo kunt u volop genieten van een onvergetelijke trouwdag.

Download de brochure

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Evelien

Op 19 jun 2018

Op bezoek vanuit het buitenland. Heerlijk gewandeld rondom het kasteel en restaurant (letterlijk uren lang), en heerlijk gegeten. Eén keer met prachtig weer samen met een vriendin heerlijk buiten gezeten, en een andere keer op een gure dag binnen beland. Originele menu keuzes met zowel “echt” eten alsook gebak. Buiten het mooi gepresenteerde gezonde menu, was de staf ook nog superbehulpzaam om ons de sleutel van “het paaltje” mee te geven zodat we onze moeilijk lopende moeder van 89 jaar tot vlak voor de deur af konden zetten. Hoop volgende keer dat ik in Nederland kom, zeker weer langs te komen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation