Justin Manders Fotografie Wij maken herinneringen

4.5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Justin & Nathalie

Wij zijn een trouwfotografen duo en samen proberen wij op iedere trouwerij ons beste werk te maken. Sinds 2013 fotograferen wij al en met iedere trouwerij leren wij meer. Wij zullen jullie grote dag fotograferen alsof het ons eigen is met veel respect en vrolijkheid.

Werkwijze

Aan de hand van jullie hobby's, vrienden en familie leren wij wat voor foto's bij jullie passen. Ook tijdens onze kennismaking leren wij wat de interesses zijn. Op de trouwdag zelf kunnen wij ons opsplitsen en beginnen op twee verschillende locaties. Want dit is een moment wat vaak maar van één kant wordt gefotografeerd. Tijdens de ceremonie zijn wij niet stortend maar bij de locatie shoot en de groepsfoto's juist duidelijk en regisserend.

Kennismaken

Wij nodigen jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismaking gesprek en als jullie nieuwsgierig zijn neem dan gerust een kijkje op onze website. 

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Shiela & Ricardo

Op 25 apr 2021

Wij hebben een tijdje rond gekeken en kwamen uit op de mooie foto's die Justin & Nathalie hebben gemaakt. Omdat wij beiden niet heel comfortabel voor de camera zijn, hebben we besloten om toch even te testen hoe de foto's uitkomen, hoe het samenwerken bevalt, etc. door middel van een loveshoot. De foto's die hieruit kwamen waren schitterend en wij waren ook direct enthousiast over wat voor moois zij kunnen neerzetten. Ondanks dat wij beiden niet heel comfortabel voor de camera staan, hebben Justin & Nathalie ons zo op ons gemak weten te brengen dat dit totaal niet merkbaar is. Ook voor onszelf was het al gauw heel natuurlijk om voor de camera te staan van Justin & Nathalie. Wat een top duo, en wat doen ze het goed samen! Op de dag zelf hebben wij ook niet altijd door gehad dat ze er waren en het resultaat mag er zijn, wederom schitterende foto's. Prachtig om te zien hoe ze elkaar aanvullen, hoe de tijd in de gaten wordt gehouden zodat je zeker weet dat je alles op de foto krijgt en hoe er overal inspiratie lijkt te zijn voor het maken van mooie foto's. Ook een paar weken later nog een memorybox mogen ontvangen en ook dit was echt een cadeautje om uit te pakken. Bijna een jaar later hebben wij Justin & Nathalie wederom gevraagd, ditmaal om onze zwangerschapsstoot te fotograferen. En ook hier is het resultaat prachtig, niet alleen dat... Maar zelfs om 5u eruit om de foto's te maken met zonsopkomst was hun niet te gek. Wij kunnen niks anders dan lovend spreken over Justin & Nathalie en raden hen sterk aan! Prachtig stel, veel kennis & kunde waar ze mee bezig zijn en weten de sfeer perfect vast te leggen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation