Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ja wij willen trouwen Ik help jullie graag op weg of waar nodig, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten en we samen jullie liefde vieren.

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Ja wij willen trouwen Vraag informatie aan
Landelijk

Weddingplanner Ja wij willen trouwen in Roosendaal.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gijsbert van Vulpen

Op 07 dec 2022

Gijsbert van Vulpen Betrokken, creatieve Chantal. Veel aandacht voor detail. Wensen en gevoelens van het bruidspaar staat centraal in alles wat ze doet. Ze heeft een goede visie van de wensen, ideeën maar ook behoeften van het paar en zorgt voor een persoonlijk, direct en warm gevoel vanaf het eerste contact tot de dag zelf.

Sanne Erica

Op 07 dec 2022

Chantal zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van de voorbereidingen van jullie trouwdag. Ze zit boordevol met goeie ideeën. En Luistert heel goed naar jullie wensen en gaat hier mee met volle enthousiasme aan de slag. Zijn er kinderen bij betrokken dan weet zij ook de kinderen hierin op een hele leuke en speelse manier te betrekken. Echt aan aanrader wanneer je je bruiloft wilt plannen zonder zorgen en er vooral van wilt genieten. En ook op de dag zelf zorgt zij met veel liefde en passie dat alles soepel verloopt en jij zelf als het bruidspaar enkel hoeft te genieten van jullie droomdag.

Sjoerd & Celine

Op 07 dec 2022

Wij zijn Chantal enorm dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan voor, op en na onze trouwdag! Wij hadden echt een klik met haar en ze heeft veel zorgen en taken uit handen genomen wat erg veel scheelde. Op de dag zelf heeft zij haar verantwoordelijkheid als ceremoniemeester ook zeer serieus genomen. Het draaiboek was perfect en goed voorbereid. De dag is helemaal verlopen zoals wij wilden. Wij bevelen Chantal van Ja wij willen trouwen van harte aan!

Jeroen & Martine

Op 07 dec 2022

Bruid en bruidegom kunnen zonder zorgen genieten van hun dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation