Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Ja wij willen trouwen Ik help jullie graag op weg of waar nodig, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten en we samen jullie liefde vieren.

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Ja wij willen trouwen Vraag informatie aan
Landelijk

Voor de hele organisatie

Trouwen is een moment in jullie leven om nooit te vergeten. Het is leuk om te bedenken hoe jullie perfecte bruiloft er uitziet, maar het volledig organiseren neemt veel tijd en energie in beslag. Dit kan lastig zijn met de zorg voor jullie (samengestelde) gezin of als jullie allebei werken. Ook kan het zo zijn dat jullie het leuker vinden om andere dingen te doen in jullie vrije tijd dan het organiseren van een bruiloft. Ik ondersteun jullie graag bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft. Van planning, draaiboek, styling en budget tot het contact met leveranciers en de coördinatie op de dag zelf. Ik werk jullie stijl uit en zoek daarbij de best passende locatie en leveranciers. Jullie kunnen maximaal genieten van de voorbereiding en de dag zelf en blijven op de hoogte of alles naar jullie wens verloopt. Natuurlijk kunnen jullie genieten van de leuke dingen van de voorbereiding zoals het taart proeven en uitzoeken van droomjurk of trouwpak.

Een professional met groot netwerk

Als jullie besluiten om mij in te schakelen als weddingplanner, maken jullie automatisch gebruik van mijn leveranciersnetwerk voor de beste prijzen. Ik vraag door bij jullie om erachter te komen wat nu écht jullie droombruiloft is. Samen brainstormen we om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft onvergetelijk en uniek wordt en past bij jullie stijl. Schakel mij in voor de planning van jullie bruiloft en jullie kunnen erop vertrouwen dat het goed komt.

Trouwen in een B&B vol liefde

In het hartje van de provincie Vercelli tussen het natuurgebied Monte Fenera en Lago d’Orta.

Wij verwelkomen jullie graag in de huiselijke sfeer van de authentieke B&B in Valduggia. De twee eeuwen oude Italiaanse woning met heel bijzondere tuin is misschien wel het decor van jullie bruiloft. De uitlopers van de Alpen met zicht op de eeuwige sneeuw, de Italiaanse sferen van de historische stadjes en schilderachtige Lago d’Orta zijn perfect voor jullie fotoreportage. In de sfeervolle tuin is het ontspannen genieten en hier maakt u kennis met de extra gasten op jullie bruiloft, de familie Tartarugga: schildpadden, die hier sinds generaties verblijven.

Dromen jullie van een bruiloft in een mooie landelijke omgeving van Italië? Dan zijn jullie van harte welkom!

Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gijsbert van Vulpen

Op 07 dec 2022

Gijsbert van Vulpen Betrokken, creatieve Chantal. Veel aandacht voor detail. Wensen en gevoelens van het bruidspaar staat centraal in alles wat ze doet. Ze heeft een goede visie van de wensen, ideeën maar ook behoeften van het paar en zorgt voor een persoonlijk, direct en warm gevoel vanaf het eerste contact tot de dag zelf.

Sanne Erica

Op 07 dec 2022

Chantal zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van de voorbereidingen van jullie trouwdag. Ze zit boordevol met goeie ideeën. En Luistert heel goed naar jullie wensen en gaat hier mee met volle enthousiasme aan de slag. Zijn er kinderen bij betrokken dan weet zij ook de kinderen hierin op een hele leuke en speelse manier te betrekken. Echt aan aanrader wanneer je je bruiloft wilt plannen zonder zorgen en er vooral van wilt genieten. En ook op de dag zelf zorgt zij met veel liefde en passie dat alles soepel verloopt en jij zelf als het bruidspaar enkel hoeft te genieten van jullie droomdag.

Sjoerd & Celine

Op 07 dec 2022

Wij zijn Chantal enorm dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan voor, op en na onze trouwdag! Wij hadden echt een klik met haar en ze heeft veel zorgen en taken uit handen genomen wat erg veel scheelde. Op de dag zelf heeft zij haar verantwoordelijkheid als ceremoniemeester ook zeer serieus genomen. Het draaiboek was perfect en goed voorbereid. De dag is helemaal verlopen zoals wij wilden. Wij bevelen Chantal van Ja wij willen trouwen van harte aan!

Jeroen & Martine

Op 07 dec 2022

Bruid en bruidegom kunnen zonder zorgen genieten van hun dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation