Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Hart voor Trouwen Award-winnende fotografie die je raakt. Altijd onbeperkt in aantal uren foto & film.

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hart voor Trouwen Vraag informatie aan
Landelijk

Alles wat je moet weten voordat je trouwfoto's gaat maken! 

Daar help ik je graag bij. In mijn E-Book staat vrijwel alles waar je aan moet denken om te zorgen dat je straks de mooiste trouwfoto's hebt!

Nu het goede nieuws. Ik wil je het boek cadeau geven en dat is inclusief meer dan 20 waardevolle tips 

Je krijgt antwoord op vragen waar je wellicht nooit over nagedacht hebt... 

Wat moet je écht weten voor de fotografie? Waar moet je absoluut rekening mee houden bij het boeken van een fotograaf?  En hoe voorkom je dat jullie trouwfotografie letterlijk in het water valt door regen? 

Het enige wat je hoeft te doen is op BEKIJK WEBSITE klikken & dan kan je het boek zo downloaden

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Eline Vonk

Op 31 aug 2022

We vonden het een uitdaging om tijdens corona-tijd een fotograaf voor onze bruiloft te vinden. Het is namelijk makkelijker om een gevoel bij iemand te krijgen als je iemand live ontmoet. We hadden meerdere online afspraken via teams gehad en het voelde eigenlijk niet echt goed. Totdat we ons gesprek met Robert hadden! We hadden meteen een klik, hij wist goede vragen te stellen en had een super leuke presentatie voorbereid. Door de fijne gesprekken, gingen we met een heel erg goed gevoel de bruiloft in. En terecht! Want Robert heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt waar we heel erg blij mee zijn. Op de dag zelf hadden we amper het gevoel dat hij er was en toch heeft hij alle mooie momenten van de dag weten vast te leggen. Heel erg bedankt!

Roy en Marjolein

Op 04 feb 2021

We zijn blij dat we jou en je mooie werk zijn tegengekomen. Na het invullen van je trouwdatumcheck belde je ons al snel op om te laten weten dat je beschikbaar bent en we vonden het fijn om te merken dat alles mogelijk is bij jou. Gelukkig hebben je gunstige pakketten het voor ons mogelijk gemaakt om je ook echt de hele dag bij te hebben. Ook vonden we het fijn dat je veel verder gaat dan fotografie en met ons mee dacht over de bruiloft. Je extra tips waren dus erg welkom! We zijn dankbaar dat onze wensen zijn vervuld. Mede dankzij Robert is het een mooie dag geworden met prachtige foto’s. En ook als was het tijd om naar huis te gaan, toch ben je langer gebleven om nog meer mooie foto’s voor en van ons te maken. Dat was bijzonder voor ons. Ook de mensen om ons heen hebben je aanwezigheid als heel prettig ervaren en vonden je simpelweg een geweldige fotograaf. We zijn nog steeds erg blij met het trouwboek. Nogmaals heel erg bedankt!

Kevin & Daniela

Op 20 jan 2021

Wij vonden het erg fijn om met Robert te werken. De kennismaking voelde gelijk oprecht en spontaan. Hij dacht met ons mee en kwam met allerlei leuke ideeën aan de hand van de informatie en wensen die wij hem vertelden. In onze zoektocht wilden voorkomen dat goedkoop duurkoop zou worden aangezien onze trouwdag erg belangrijk is voor ons. De nette prijzen van Robert hebben ons daarbij geholpen. Met zijn ongeëvenaarde enthousiasme en zijn inzicht wist hij bovendien altijd precies de juiste momenten op prachtige wijze vast te leggen. Wat ook erg prettig is aan Robert is dat hij niet op de klok kijkt maar een totale ervaring biedt. Hierdoor hoefden wij ons op onze speciale dag geen zorgen te maken en wist Robert van begin tot eind de beleving van de dag perfect te vangen. Het resultaat was fantastisch. Kortom, wij kunnen Hart voor Trouwen met klem aan iedereen aanraden.

Michael

Op 16 oct 2018

Professioneel, open en eerlijk. Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.

Marja & Joris

Op 20 jun 2018

Wij waren op zoek naar een fotograaf die op de achtergrond aanwezig zou zijn om onze dag vast te leggen, zonder de dag te verstoren. Die de cruciale momenten op een natuurlijke wijze vast zou leggen zonder ‘gedwongen poses’. Dit heeft Robert zeker waargemaakt, hij heeft goed oog voor alle kleine en grote momenten, en heeft optimaal gebruik gemaakt van de locatie om mooie foto’s te maken. Tijdens de ceremonie hebben we niet eens opgemerkt dat hij er was, en toch heeft hij ook daar prachtige foto’s van gemaakt. Het eindresultaat in de vorm van een zeer uniek trouwalbum was een beleving op zich.

Joyce & Rik

Op 18 jun 2018

Bij toeval kwamen we de pagina van Hart Voor Trouwen tegen op Facebook tijdens onze zoektocht naar een bruidsfotograaf. De klik en het vertrouwen waren er al bij het eerste gesprek. Robert denkt goed mee in de aanloop naar de trouwdag. De foto’s zijn prachtig geworden (ondanks onze zeer regenachtige trouwdag). Robert, bedankt!

Esther & Michael

Op 18 jun 2018

”Professioneel, open, eerlijk. Beter kun je Robert niet beschrijven. Deze “inspiratiebron” ziet mogelijkheden waar wij “normale mensen” niets bijzonders in zien. Maar na het zien van zijn geschoten resultaat valt je mond keer op keer weer open van verbazing. Robert neemt je in het eerste gesprek al mee in zijn wonderbaarlijke wereld vol mogelijkheden, enthousiasme en oneindigheden. Hier worden alle wensen en eisen professioneel vastgelegd en doorgenomen, zodat hij vervolgens op bezoek bij de trouwlocatie op zoek kan gaan naar de mooiste en leukste plekjes, de beste lichtinvallen en de gekste kansen. Tijdens je trouwdag is Robert aanwezig zonder dat je het merkt. Alles, maar dan ook alles wordt vastgelegd. Juist de momenten die niet “geposeerd” zijn, zijn de mooiste foto’s om uiteindelijk terug te zien. Juist die onverwachte foto’s, omdat je niet eens doorhad dat hij dat moment had vastgelegd. Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation