Hart voor Trouwen Fotografie vol spontaniteit, liefde en humor. Altijd onbeperkt in uren voor een spetterend resultaat.

Hart voor Trouwen Hart voor Trouwen
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hart voor Trouwen Vraag informatie aan
Landelijk

Ervaar de kracht van fine-art bruidsfotografie. Zo is Hart Voor Trouwen de trotste winnaar van awards bij The International Wedding Photography Awards.

Ik neem jullie graag mee naar een wonderbaarlijke wereld. Een wereld waarin gevoel tot uiting komt en de liefde samensmelt in beeld. Niks klassieke, statige portretjes op een cheesy say-cheese manier. Ik blijf juist zoveel mogelijk op de achtergrond en alleen wanneer het nodig is neem ik de leiding of stap ik even jullie bubbel in om het moment vast te leggen.

”Nothing awakens a soul like knowing that it is loved” – TB. LaBerge

Grotendeels ben ik zo één met het behang. Vanuit deze positie heb ik het overzicht en zie ik juist zoveel moois. Bijvoorbeeld dat meisje wat stiekem om het hoekje staat te kijken wanneer jullie elkaar een kus geven. Mag ik jullie meenemen op dat adembenemende avontuur?

''Photography is a way of feeling, of touching, of loving. It remembers little things, long after you have forgotten everything." - Aaron Siskind

Terug naar de kern van mijn passie waarmee ik jullie hoop te verbluffen, te enthousiasmeren, te betoveren of juist te ontroeren. Wat de emotie ook is, mensen raken door het fotograferen van de juiste momenten, dat geeft mij enorme voldoening. Vol enthousiasme geef ik alles wat ik in mij heb om samen met jullie spetterende fotografie te creëren. Mijn fotografie wordt geleid door mijn gevoel en ondersteund door mijn expertise. Hoofd én hart. Daar sta ik voor.

”All you need is love. But a little chocolate now and then doesn’t hurt.” — Charles M. Schulz

”Professioneel, open en eerlijk. Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.'' - Esther van Adrichem – van Leeuwen

Bekijk hier de Advertorial 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michael

Op 16 oct 2018

Professioneel, open en eerlijk. Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.

Marja & Joris

Op 20 jun 2018

Wij waren op zoek naar een fotograaf die op de achtergrond aanwezig zou zijn om onze dag vast te leggen, zonder de dag te verstoren. Die de cruciale momenten op een natuurlijke wijze vast zou leggen zonder ‘gedwongen poses’. Dit heeft Robert zeker waargemaakt, hij heeft goed oog voor alle kleine en grote momenten, en heeft optimaal gebruik gemaakt van de locatie om mooie foto’s te maken. Tijdens de ceremonie hebben we niet eens opgemerkt dat hij er was, en toch heeft hij ook daar prachtige foto’s van gemaakt. Het eindresultaat in de vorm van een zeer uniek trouwalbum was een beleving op zich.

Joyce & Rik

Op 18 jun 2018

Bij toeval kwamen we de pagina van Hart Voor Trouwen tegen op Facebook tijdens onze zoektocht naar een bruidsfotograaf. De klik en het vertrouwen waren er al bij het eerste gesprek. Robert denkt goed mee in de aanloop naar de trouwdag. De foto’s zijn prachtig geworden (ondanks onze zeer regenachtige trouwdag). Robert, bedankt!

Esther & Michael

Op 18 jun 2018

”Professioneel, open, eerlijk. Beter kun je Robert niet beschrijven. Deze “inspiratiebron” ziet mogelijkheden waar wij “normale mensen” niets bijzonders in zien. Maar na het zien van zijn geschoten resultaat valt je mond keer op keer weer open van verbazing. Robert neemt je in het eerste gesprek al mee in zijn wonderbaarlijke wereld vol mogelijkheden, enthousiasme en oneindigheden. Hier worden alle wensen en eisen professioneel vastgelegd en doorgenomen, zodat hij vervolgens op bezoek bij de trouwlocatie op zoek kan gaan naar de mooiste en leukste plekjes, de beste lichtinvallen en de gekste kansen. Tijdens je trouwdag is Robert aanwezig zonder dat je het merkt. Alles, maar dan ook alles wordt vastgelegd. Juist de momenten die niet “geposeerd” zijn, zijn de mooiste foto’s om uiteindelijk terug te zien. Juist die onverwachte foto’s, omdat je niet eens doorhad dat hij dat moment had vastgelegd. Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation