Hart voor Trouwen Award-winnende fotografie die je raakt. Altijd onbeperkt in aantal uren foto & film.

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hart voor Trouwen Vraag informatie aan
Landelijk

Alles wat je moet weten voordat je trouwfoto's gaat maken! 

Daar help ik je graag bij. In mijn E-Book staat vrijwel alles waar je aan moet denken om te zorgen dat je straks de mooiste trouwfoto's hebt!

Nu het goede nieuws. Ik wil je het boek cadeau geven en dat is inclusief meer dan 20 waardevolle tips 

Je krijgt antwoord op vragen waar je wellicht nooit over nagedacht hebt... 

Wat moet je écht weten voor de fotografie? Waar moet je absoluut rekening mee houden bij het boeken van een fotograaf?  En hoe voorkom je dat jullie trouwfotografie letterlijk in het water valt door regen? 

Het enige wat je hoeft te doen is op BEKIJK WEBSITE klikken & dan kan je het boek zo downloaden

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michael

Op 16 oct 2018

Professioneel, open en eerlijk. Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.

Marja & Joris

Op 20 jun 2018

Wij waren op zoek naar een fotograaf die op de achtergrond aanwezig zou zijn om onze dag vast te leggen, zonder de dag te verstoren. Die de cruciale momenten op een natuurlijke wijze vast zou leggen zonder ‘gedwongen poses’. Dit heeft Robert zeker waargemaakt, hij heeft goed oog voor alle kleine en grote momenten, en heeft optimaal gebruik gemaakt van de locatie om mooie foto’s te maken. Tijdens de ceremonie hebben we niet eens opgemerkt dat hij er was, en toch heeft hij ook daar prachtige foto’s van gemaakt. Het eindresultaat in de vorm van een zeer uniek trouwalbum was een beleving op zich.

Joyce & Rik

Op 18 jun 2018

Bij toeval kwamen we de pagina van Hart Voor Trouwen tegen op Facebook tijdens onze zoektocht naar een bruidsfotograaf. De klik en het vertrouwen waren er al bij het eerste gesprek. Robert denkt goed mee in de aanloop naar de trouwdag. De foto’s zijn prachtig geworden (ondanks onze zeer regenachtige trouwdag). Robert, bedankt!

Esther & Michael

Op 18 jun 2018

”Professioneel, open, eerlijk. Beter kun je Robert niet beschrijven. Deze “inspiratiebron” ziet mogelijkheden waar wij “normale mensen” niets bijzonders in zien. Maar na het zien van zijn geschoten resultaat valt je mond keer op keer weer open van verbazing. Robert neemt je in het eerste gesprek al mee in zijn wonderbaarlijke wereld vol mogelijkheden, enthousiasme en oneindigheden. Hier worden alle wensen en eisen professioneel vastgelegd en doorgenomen, zodat hij vervolgens op bezoek bij de trouwlocatie op zoek kan gaan naar de mooiste en leukste plekjes, de beste lichtinvallen en de gekste kansen. Tijdens je trouwdag is Robert aanwezig zonder dat je het merkt. Alles, maar dan ook alles wordt vastgelegd. Juist de momenten die niet “geposeerd” zijn, zijn de mooiste foto’s om uiteindelijk terug te zien. Juist die onverwachte foto’s, omdat je niet eens doorhad dat hij dat moment had vastgelegd. Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation