Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Floris & van Maurik Catering en Events Floris & van Maurik Catering en Events helpt u graag om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Floris & van Maurik Catering en Events Vraag informatie aan
Energieweg 8
1271 ED Huizen

Heeft u trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Een bruiloft is best een heel werk om allemaal te regelen. Floris & van Maurik Catering en Events biedt ook diverse mogelijkheden voor de totale catering op uw feest. Wij kunnen hapjes voor uw receptie verzorgen, maar ook een prachtig diner behoort tot de mogelijkheden.

Helemaal afgestemd op uw wensen om deze dag zo bijzonder mogelijk te maken. Misschien wilt u wel uw feest in een mooie tuin houden en dan kunnen wij ook voor mooie tenten zorgen. Floris & van Maurik Catering en Events levert totaalcatering. Wij regelen hapjes en drankjes tot aan de complete aankleding van uw feest. Geen feest is hetzelfde doordat wij uitsluitend maatwerk leveren. Neem vrijblijvend contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij hebben tevens diverse locaties in onze regio waar we mee samenwerken.

We zijn jullie graag van dienst!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Roelof

Op 16 jul 2019

Super organisatie en culinaire invulling voor ons huwelijksjubileum, bedankt FLORIS! Aan iedereen aan te raden!

Frederiek

Op 19 sep 2018

Wat een feest om eten van Floris op je feest te hebben!!

Eelco & Fiona

Op 19 sep 2018

Afgelopen weekend genoten van ons feest met heerlijke hapjes die schitterend gepresenteerd werden en mooie wijnen. We werden samen met onze gasten super verzorgd in een ontspannen sfeer.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation