Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Fairytale Weddings and Events Een bruiloft is het vieren van de liefde en daar wil ik graag aan mee helpen!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fairytale Weddings and Events Vraag informatie aan
Warmenhuizen

Van harte gefeliciteerd want jullie gaan trouwen!

Dan zijn jullie bij Fairytale Weddings and Events aan het goede adres want samen gaan we aan de slag om jullie huwelijk tot een sprookjesachtig en onvergetelijk moment te maken! 

Een bruiloft organiseren: daar komt ontzettend veel bij kijken! Er is zoveel wat geregeld moet worden en waar beginnen jullie dan? Als weddingplanner kan ik jullie daar bij helpen! Ook wanneer je je partner ten huwelijk wilt vragen: ik denk graag met je mee!

Om ervoor te zorgen dat jullie op een fijne en relaxte manier jullie bruiloft kunnen organiseren, kan ik jullie helpen! Daar zijn verschillende mogelijkheden voor en jullie kunnen dus zelf kiezen op welke manier jullie hulp willen hebben bij de organisatie van jullie sprookjeshuwelijk. 

Een van die mogelijkheden is een trouwadviesgesprek waarin ik jullie kan adviseren bij bepaalde onderdelen van de bruiloft. Dat is al mogelijk vanaf drie uur. Of als ceremoniemeester en in die rol op de dag zelf en in de aanloop daarna toe zorgen dat alles goed verloopt.

Een andere mogelijkheid is als weddingplanner jullie complete bruiloft verzorgen. Weten jullie niet zeker of je een weddingplanner nodig hebt maar zijn jullie wel benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan, dan plannen we een kennismakingsgesprek en kunnen jullie daarna jullie keuze maken!

Op welke manier dan ook we gaan samen altijd opzoek naar de mooiste invulling van jullie bruiloft zodat we jullie eigen sprookje kunnen waarmaken! Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tamarah & Luca

Op 03 feb 2022

Wij hebben Larissa leren kennen via de Styled Shoot waaraan wij als koppel deelnamen. Tijdens de Styled Shoot kwamen de kwaliteiten van Larissa goed naar boven: - Larissa kan goed luisteren naar de behoeftes en houdt in de gaten dat alles nog goed verloopt. - Larissa staat voor het koppel en wil alles zo mooi mogelijk laten verlopen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation