FACELand Face your beauty!

FACELand FACELand
FACELand Vraag informatie aan
Landelijk

Face your beauty

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie met klinieken in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: onze cliënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Populaire injectable behandelingen uitgevoerd bij Faceland zijn filler behandelingen van de lippen, neuslippenplooi, traangootjes en jukbeenderen en Botox behandelingen van de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. De chirurgische behandelingen die worden uitgevoerd zijn een borstvergroting, borstlift, borstverkleining, liposuctie, buikwandcorrectie, bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, facelift, mini facelift en een schaamlipcorrectie.

Faceland is sinds 2013 actief in Nederland. Met tien klinieken in Almere, Amsterdam, Barendrecht, Capelle, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam Binnenrotte, Rotterdam Karel Doormanstraat, Utrecht en Venlo is Faceand de grootste Injectables kliniek van Nederland. Wij bieden betaalbare schoonheid, dit betekent gespecialiseerde en hoogwaardige kwaliteitszorg voor de scherpste prijs. Onze ervaren specialisten zijn voor iedereen toegankelijk, bieden bijzondere aandacht voor uw persoonlijke wensen en dit vrijwel zonder wachttijden. 

Iedere week verwelkomt Faceland trouwe fans en nieuwe fans, mensen met verschillende achtergronden, meningen en redenen om de kliniek te bezoeken. Alles wat we doen staat in het teken van jouw gewenste resultaat met een eerlijk kostenplaatje. Onze propositie luidt niet voor niets 'Face your beauty!' We stellen onszelf continu de vraag wat verwachten jullie van ons als het gaat om resultaat; beauty, kwaliteit of prijs? En wanneer is iemand echt tevreden met dé finishing touch op het gebied van esthetica? 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor FACELand
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation