FACELand Face your beauty!

FACELand FACELand
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
FACELand Vraag informatie aan
Landelijk

Face your beauty

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie met klinieken in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: onze cliënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Populaire injectable behandelingen uitgevoerd bij Faceland zijn filler behandelingen van de lippen, neuslippenplooi, traangootjes en jukbeenderen en Botox behandelingen van de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. De chirurgische behandelingen die worden uitgevoerd zijn een borstvergroting, borstlift, borstverkleining, liposuctie, buikwandcorrectie, bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, facelift, mini facelift en een schaamlipcorrectie.

Faceland is sinds 2013 actief in Nederland. Met tien klinieken in Almere, Amsterdam, Barendrecht, Capelle, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam Binnenrotte, Rotterdam Karel Doormanstraat, Utrecht en Venlo is Faceand de grootste Injectables kliniek van Nederland. Wij bieden betaalbare schoonheid, dit betekent gespecialiseerde en hoogwaardige kwaliteitszorg voor de scherpste prijs. Onze ervaren specialisten zijn voor iedereen toegankelijk, bieden bijzondere aandacht voor uw persoonlijke wensen en dit vrijwel zonder wachttijden. 

Iedere week verwelkomt Faceland trouwe fans en nieuwe fans, mensen met verschillende achtergronden, meningen en redenen om de kliniek te bezoeken. Alles wat we doen staat in het teken van jouw gewenste resultaat met een eerlijk kostenplaatje. Onze propositie luidt niet voor niets 'Face your beauty!' We stellen onszelf continu de vraag wat verwachten jullie van ons als het gaat om resultaat; beauty, kwaliteit of prijs? En wanneer is iemand echt tevreden met dé finishing touch op het gebied van esthetica? 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Martin

Op 20 aug 2020

Kundig, snel, efficiënt, betrouwbaar en niet duur Op 22 juli jl. heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen bij Faceland. Dat was perfect Voor mij is Faceland een uitstekende kliniek. Ze zijn kundig, vriendelijk, leggen alles goed uit, snel, efficiënt, niet duur, betrouwbaar en klantgericht. Ik ging 20 juli voor een eerste consult en ben nu, 10 dagen later, al weer helemaal ‘klaar’. Bij de andere klinieken was ik nu nog niet eens aan de beurt voor een eerste consult en minimaal het dubbele kwijt geweest. Zò kan het dus ook! Well done Faceland

Barbara

Op 20 aug 2020

Ik ben nu al een aantal jaartjes klant… Ik ben nu al een aantal jaartjes klant bij Arts Merel. Mijn eerste keuze viel gevoelsmatig op haar en sindsdien ben ik ontzettend tevreden over de behandelingen. Ik doe meestal een combi-behandeling van fillers en botox en n laat mij hierin sturen door Merel zelf. Het resultaat is altijd mooi. Faceland en Merel raad ik absoluut iedereen aan die behoefte heeft aan combi behandelingen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation