Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Voorkom een verkoudheid vlak voor je bruiloft

Het laatste dat je wil is een rode loopneus en waterige ogen op je bruiloft. Nu kun je het nooit helemaal voorkomen, maar toch kun je de kans op een verkoudheid verminderen: vermijd deze plekken en neem de volgende maatregelen…!

Regelmatig je handen wassen

De nummer 1 tip om verkoudheid te voorkomen is een goede handhygiëne. Was je handen regelmatig met zeep, zo krijgen bacteriën minder kans!

Houd afstand van vrienden of famillie die snotteren

Heeft een vriendin of vriend verteld flink aan het snotteren te zijn? Stel een bezoekje uit! Ga je toch, geef haar of hem dan geen kus of knuffel, maar houd een beetje afstand.

Vermijd drukke plekken waar veel mensen zijn

Vermijd zoveel mogelijk plekken waar veel mensen bij elkaar komen, zoals een concertzaal, theater, drukke bar, winkelcentrum, vliegveld (en helemaal het vliegtuig zelf) of een druk treinstation. Ook een verzorgingstehuis is een plek waar veel mensen op een relatief kleine oppervlakte bij elkaar zijn.


Lees ook Ziek vlak voor je bruiloft? Dit kan je doen!


Ga niet een schoolklas in

Kinderen verspreiden vaak het verkoudheidsvirus. Op school is er altijd wel eentje aan het snotteren, waardoor de kids het virus snel aan elkaar overdragen. Als het kan, probeer dan even de kinderopvang of schoolklas te vermijden.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation