Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Ontspannend én gezond: elkaar masseren

Een massage betekent echt even tijd vrij maken voor elkaar. Maar wist je dat een massage ook echt gezond voor je is? Nog een reden om elkaar te verwennen met een ontspannende massage!

In het dagelijkse leven hebben we vaak te maken met stress: we zijn druk, druk, druk en rennen van hot naar her. Dan is het des te belangrijker om af en toe bewust een moment te plannen om te ont-stressen. Een heerlijk dagje sauna, shoppen of de natuur in: het kan allemaal bijdragen aan een ontspannen gevoel. Maar ook gewoon thuis kun je even een moment van rust en ontspanning creëren. Heel simpel door elkaar een massage te geven.

Tijd voor elkaar

Voor een massage creëer je eerst een fijne setting: zorg dat het niet te koud is op de slaapkamer, steek wat kaarsen aan en pak een massageolie met een lekker geurtje. Je laten masseren of de massage geven aan je lief betekent echt even tijd voor elkaar vrijmaken. Je bent met niets anders bezig dan elkaar: dat schept een band.

Zzz…

Een massage kan er ook voor zorgen dat je beter slaapt. Zeker in tijden van stress is slaapgebrek een grote boosdoener van nog meer stress… Een massage voor het slapen gaan maakt je lekker loom en ontspannen. Doen dus!

Pijnlijke nek?

Een massage is goed voor je hele lijf. Heb je pijnlijke spieren, voel je je rug branden of zitten er knopen in je nek? Een massage is een weldaad voor je lichaam; je voelt dat het je goed doet!

Gelukshormonen

Door een massage komen in je lichaam als het ware gelukshormonen vrij. Angst en depressie hebben zo minder kans.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation